1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Bunătăți marca „Produs în Bistrița-Năsăud”, direct la ușa ta!

Sarmale, chifteluțe, dulceață de gutui sau de ardei iuți, zacuscă din păstrăv afumat, uleiuri presate la rece! Pâine integrală pe pat de nucă, prăjituri, miere sau diverse brânzeturi, vinuri de la Crama Jelna sau creații de la Elfiarmaroc – toate pot ajunge, cu un simplu telefon, direct la ușa ta!

Târgul săptămânal cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud sosește la ușa ta! Tu stai acasă, iar noi te aprovizionăm!” Acesta este mesajul transmis de Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud. 

Bistrițenii care obișnuiau să cumpere din piața locală de lângă Biserica Evanghelică, în fiecare sâmbătă, nu au motive de îngrijorare. Bunătățile pot ajunge la ei acasă, chiar și în aceste zile în care deplasările se fac mai greu. 

Poți să-ți faci singur coșul săptămânal. Alege din catalog produsele de care ai nevoie:

Comanda se face de luni până joi, pe: https://www.facebook.com/ProdusinBistritaNasaud/.

Se poate și la telefon, între orele 10:00 – 17:00, la numărul Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud” – 0771.02.48.31.

Venim la ușa ta, în fiecare sâmbătă! Te vom suna, ca să știi că suntem pe drum. Respectăm cu strictețe toate măsurile – dezinfectăm, sterilizăm prin ozonare – așa încât totul este sigur. Plătești la livrare”, anuță producătorii locali.

Pentru comenzi mai mari de 100,00 lei / pentru persoanele peste 65 de ani, transportul este GRATUIT.

La comenzile sub 100,00 lei, se adaugă 10,00 lei / transport.

„O parte din produsele din catalog le găsiți și la Cămara BuniciiDacă mai sunt și alți producători dornici să ni se alăture, îi așteptăm să ne contacteze” – au mai transmis Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.