6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Bunătăți pentru masa de Paște de la Agro-Ardeal! Comandă platourile generoase în magazine!

Platouri numai bune de savurat, special create pentru masa de Paște, cu produse locale, atent selecționate de Agro – Ardeal, fabrica de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței! Puteți comanda ACUM oricare platou vă trage cu ochiul, în oricare din magazinele Agro-Ardeal. Avantaj? Un raport excelent cantitate – calitate – preț!

Magazinele Agro-Ardel s-au pregătit de primăvară și de sărbătoare, având un aspect cu totul nou și mult mai primitor. Astfel, a face cumpărături în incinta lor este astăzi o adevărată plăcere.


Cu gândul la sărbătoarea de Paște, Agro-Ardeal a decis să vină și în ajutorul gospodinelor.

Astfel, pe masa la care-i serviți pe cei dragi, pe lângă ouăle roșii, pasca și friptura de miel, puteți face loc și platourilor asortate de la Agro–Ardeal.

Cu produse 100 % românești, platourile cuprind preparate din carne de pui și de porc, brânzeturi, rulade, măsline și minnie-cherry. Adică o explozie de gusturi și bunătăți care pot da un plus mesei de Paște.

Platourile sunt la două gramaje, astfel că puteți opta pentru varianta care vă este cea mai convenabilă. Iar prețurile sunt mai mult decât decente.

Astfel, pentru un platou de 2 kilograme plătiți 85 de lei, iar pentru unul de un kilogram – 50 de lei.

Comenzile se plasează la magazinele Agro-Ardeal, la adresele din imaginea de mai jos:

Dacă vă întrebați DE CE sunt așa de ieftine platourile:

Agro Ardeal este singura companie de acest gen din Transilvania, care încheie complet lanțul de producție. Lucrează anual sute de hectare de teren din care hrănesc animalele din fermele de îngrășare și fermele de vaci de lapte de la Orheiu Bistriței. Agro-Ardeal deține un abator și o fabrică de procesare a cărnii și laptelui, iar lanțul se închide cu vânzarea produselor din fermele proprii în magazinele Agro Ardeal din județele Bistrița-Năsăud, Mureș și Cluj.

Acesta este motivul pentru care producătorul poate oferi astfel de prețuri!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!