5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Bunătăți pentru masa de Paște de la Agro-Ardeal! Comandă platourile generoase în magazine!

Platouri numai bune de savurat, special create pentru masa de Paște, cu produse locale, atent selecționate de Agro – Ardeal, fabrica de procesare a cărnii de la Orheiu Bistriței! Puteți comanda ACUM oricare platou vă trage cu ochiul, în oricare din magazinele Agro-Ardeal. Avantaj? Un raport excelent cantitate – calitate – preț!

Magazinele Agro-Ardel s-au pregătit de primăvară și de sărbătoare, având un aspect cu totul nou și mult mai primitor. Astfel, a face cumpărături în incinta lor este astăzi o adevărată plăcere.


Cu gândul la sărbătoarea de Paște, Agro-Ardeal a decis să vină și în ajutorul gospodinelor.

Astfel, pe masa la care-i serviți pe cei dragi, pe lângă ouăle roșii, pasca și friptura de miel, puteți face loc și platourilor asortate de la Agro–Ardeal.

Cu produse 100 % românești, platourile cuprind preparate din carne de pui și de porc, brânzeturi, rulade, măsline și minnie-cherry. Adică o explozie de gusturi și bunătăți care pot da un plus mesei de Paște.

Platourile sunt la două gramaje, astfel că puteți opta pentru varianta care vă este cea mai convenabilă. Iar prețurile sunt mai mult decât decente.

Astfel, pentru un platou de 2 kilograme plătiți 85 de lei, iar pentru unul de un kilogram – 50 de lei.

Comenzile se plasează la magazinele Agro-Ardeal, la adresele din imaginea de mai jos:

Dacă vă întrebați DE CE sunt așa de ieftine platourile:

Agro Ardeal este singura companie de acest gen din Transilvania, care încheie complet lanțul de producție. Lucrează anual sute de hectare de teren din care hrănesc animalele din fermele de îngrășare și fermele de vaci de lapte de la Orheiu Bistriței. Agro-Ardeal deține un abator și o fabrică de procesare a cărnii și laptelui, iar lanțul se închide cu vânzarea produselor din fermele proprii în magazinele Agro Ardeal din județele Bistrița-Năsăud, Mureș și Cluj.

Acesta este motivul pentru care producătorul poate oferi astfel de prețuri!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...