20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Poliția Locală dă amenzi într-o veselie, în Subcetate, pentru parcările necorespunzătoare! Locuri de parcare, pe când?!?

De când Poliția Locală a revenit în subordinea Primăriei Bistrița, polițiștii locali și-au făcut apariția în Subcetate, lăsând zeci de bilete în parbrizele mașinilor parcate necorespunzător. „Dar parcări când ne fac?!?” – se întreabă revoltați cei din zonă.

De la finalul lunii martie, polițiștii locali au revenit în subordinea Primăriei Bistrița. Aceștia au fost văzuți patrulând în Parcul Municipal, sancționând parcările necorespunzătoare, intervenind la incidente de tipul cărora se ocupau și înainte de începerea pandemiei.

În ultimele zile, aceștia au ajuns și în zona Subcetate, unde au lăsat numeroase „scrisori” în parbrizele mașinilor parcate necorespunzător.

Iarăși ne-am trezit cu invitații la sediul poliției, lăsate în parbriz”, ne-au sesizat bistrițenii care locuiesc în zona respectivă.

Aceștia sunt revoltați că sunt pasibili de amendă. Mai ales că, la lăsarea serii, este absolut imposibil să găsești un loc de parcare „regulamentar” liber. Nu există așa ceva!

Astfel, nu este vorba de o rea voință a celor din zonă, ci de… imposibilitatea de a parca regulamentar.

Zona Subcetate este una sufocată de mașini, numărul de persoane care locuiesc în zonă crescând odată cu construirea ANL-urilor, dar și a numeroase case. De asemenea, aici se află Liceul Logos și Școala de Balet Ovidiu Danci, astfel că, la anumite ore din zi, găsirea unui loc de parcare e o adevărată provocare.

Ai unde parca regulamentar în Subcetate?

Abia găsești un loc de parcare în zona aceasta. Iar dacă vii seara acasă, e și mai greu. Bine că ne dau amenzi că nu parcăm bine, dar locuri de parcare NU ne fac. Păi, da, că e mai simplu să amendezi decât să găsești o soluție!”, ne-au mai spus, revoltați, bistrițenii din zonă.

Problema e una veche, iar proprietarii de mașini din Subcetate au trecut prin mai multe episoade în care au fost sancționați că nu au parcat corespunzător.

City Health, aplicația folosită de un bistrițean pentru a-și „executa” vecinii

Cum și-a „executat” un bistrițean vecinii

De ani de zile autoritățile promit parcări în zona Subcetate. Când au fost construite ANL-urile noi, date în folosință în 2017, în PUZ era prevăzută o parcare generoasă în apropiere. Apoi s-a renunțat la plan, dorind ca în zona respectivă să se mai construiască încă două blocuri ANL.

Ulterior, Cristian Niculae, pe atunci viceprimar al Bistriței, a promis că se va face parcarea, dar a rămas doar o promisiune care nu s-a mai concretizat.

Și noua administrație a promis parcări. Ioan Turc a asigurat că și în zona Subcetate va fi construită „o parcare generoasă” și apoi vor fi numerotate locurile de parcare deja existente.

Până când Primăria Bistrița se mișcă, un lucru e clar: bistrițenii din Subcetate plătesc incompetența autorităților, alimentată deseori de setea de răzbunare a câte unui vecin din zonă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...