24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Cum se înțelege PNL BN cu „răzvrătitul” Sighiartău?! Turc: „Este o relație alcalină”

Atacurile pe care secretarul general al PNL deputatul Robert Sighiartău le-a avut la actuala conducere centrală a formațiunii politice n-ar fi deteriorat relațiile acestuia cu colegii de la Bistrița.  Cel puțin asta susține președintele PNL BN, Ioan Turc.

Întrebat ce relație mai are cu deputatul și secretarul general al PNL Robert Sighiartău, președintele PNL BN Ioan Turc a spus că e una „alcalină”:

„Este o relație cât se poate de alcalină, de colegialitate normală în interiorul unui partid. Eu recunosc tuturor colegilor mei dreptul fundamental de a decide individual. Nu am avut niciodată reacții de ostilitate în raport cu colegii care au avut alte opțiuni. Cred că se observă faptul că oameni care s-au poziționat chiar în interiorul partidului pe poziții similare cu ale mele sunt oameni din proximitatea mea politică”.

Robert Sighiartău a cerut schimbarea lui Ludovic Orban din fruntea partidului. Detalii despre asta puteți citi AICI. La declarațiile lui Sighiartău au răspuns și liderii PNL de la nivel local, care s-au poziționat alături de Orban. Detalii AICI.

Acest sprijin a fost întărit de către Ioan Turc și în cadrul conferinței de astăzi:

„Opțiunea filialei pe care am comunicat-o în urma unei consultări pe care am făcut-o este de susținere, pentru un nou mandat a președintelui în funcție, Ludovic Orban. Mă îndoiesc că se va schimba ceva. Bineînțeles că vom trece și noi prin alegeri interne la nivel de filială. Anticipez că Ludovic Orban va avea sprijinul masiv pentru obținerea unui nou mandat”, a completat Ioan Turc.

Președintele PNL BN a mai precizat faptul că va candida și el pentru o funcție la nivel central. Nu a oferit însă mai multe detalii. Deocamdată nu se știe când vor avea loc alegeri locale sau centrale, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...