22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO: Deputatul Robert Sighiartău, despre grupul care urmărește înlăturarea lui Ludovic Orban de la șefia PNL

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, Robert Sighiartău – deputatul PNL Bistrița-Năsăud – a fost întrebat dacă este adevărat că există un grup care își dorește schimbarea lui Ludovic Orban din funcția de președinte al partidului. Cine ar fi mai potrivit să-i conducă pe liberali?

Nu pot să spun că s-a creat un grup care se gândește să-l schimbe pe domnul Orban. Există oameni în Partidul Național și există grupuri în PNL care se gândesc la viitorul Partidului Național Liberal, după congresul care va avea loc în luna septembrie, credem noi”, a precizat Robert Sighiartău.

Deputatul a explicat că liberalii sunt interesați de o nouă perspectivă a PNL. „Ne interesează să facem o echipă din care să facă parte oameni performanți, oameni care știu să lucreze în echipă și oameni care pot să ofere un viitor partidului. În discuțiile din interior se vine cu o serie de scenarii, se discută, se caută susținere…

Este perfect democratic. În acest an vom avea și alegeri interne, de jos în sus, așa cum se spune. Din perspectiva congresului din septembrie, ne dorim să dăm un restart Partidului Național Liberal. Să venim cu o formulă credibilă, să încercăm să reparăm ceea ce nu a funcționat. Să luăm ce a fost bun, pentru că am avut multe succese în acest mandat de patru ani de zile a actualei conduceri PNL.

Dar în același timp trebuie să venim cu suflu nou, cu idei noi și cu un proiect pentru anii care urmează. Să nu uităm că în 2024 vom avea toate alegerile într-un singur – inclusiv cele prezidențiale. Noi suntem obligați să oferim cea mai bună soluție pentru a avea continuitate și pentru a dezvolta țara…”, a mai comentat Robert Sighiartău.

„Există un asemenea grup în PNL, care este preocupat să găsească cea mai bună soluție. Nu pentru a-l înlătura pe Ludovic Orban – ci pentru a oferi Partidului Național Liberal o perspectivă…”, a subliniat deputatul liberal.

Cine ar fi persoana capabilă să ofere așa ceva Partidului Național Liberal ? „La momentul potrivit, veți afla răspuns și la această întrebare”, a concluzionat Robert Sigiartău. 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/IbM1x01qr7Y” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...