-9.2 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

VIDEO: Deputatul Robert Sighiartău, despre grupul care urmărește înlăturarea lui Ludovic Orban de la șefia PNL

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, Robert Sighiartău – deputatul PNL Bistrița-Năsăud – a fost întrebat dacă este adevărat că există un grup care își dorește schimbarea lui Ludovic Orban din funcția de președinte al partidului. Cine ar fi mai potrivit să-i conducă pe liberali?

Nu pot să spun că s-a creat un grup care se gândește să-l schimbe pe domnul Orban. Există oameni în Partidul Național și există grupuri în PNL care se gândesc la viitorul Partidului Național Liberal, după congresul care va avea loc în luna septembrie, credem noi”, a precizat Robert Sighiartău.

Deputatul a explicat că liberalii sunt interesați de o nouă perspectivă a PNL. „Ne interesează să facem o echipă din care să facă parte oameni performanți, oameni care știu să lucreze în echipă și oameni care pot să ofere un viitor partidului. În discuțiile din interior se vine cu o serie de scenarii, se discută, se caută susținere…

Este perfect democratic. În acest an vom avea și alegeri interne, de jos în sus, așa cum se spune. Din perspectiva congresului din septembrie, ne dorim să dăm un restart Partidului Național Liberal. Să venim cu o formulă credibilă, să încercăm să reparăm ceea ce nu a funcționat. Să luăm ce a fost bun, pentru că am avut multe succese în acest mandat de patru ani de zile a actualei conduceri PNL.

Dar în același timp trebuie să venim cu suflu nou, cu idei noi și cu un proiect pentru anii care urmează. Să nu uităm că în 2024 vom avea toate alegerile într-un singur – inclusiv cele prezidențiale. Noi suntem obligați să oferim cea mai bună soluție pentru a avea continuitate și pentru a dezvolta țara…”, a mai comentat Robert Sighiartău.

„Există un asemenea grup în PNL, care este preocupat să găsească cea mai bună soluție. Nu pentru a-l înlătura pe Ludovic Orban – ci pentru a oferi Partidului Național Liberal o perspectivă…”, a subliniat deputatul liberal.

Cine ar fi persoana capabilă să ofere așa ceva Partidului Național Liberal ? „La momentul potrivit, veți afla răspuns și la această întrebare”, a concluzionat Robert Sigiartău. 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/IbM1x01qr7Y” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...