20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Bunic dispărut de acasă! L-ați văzut?

Un bunic a plecat ieri de acasă și e de negăsit. Oamenii legii s-au mobilizat deja în căutarea acestuia. L-ați văzut?

L-ați văzut?

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din Năsăud, pompieri și jandarmi efectuează căutări pentru găsirea unui bărbat de 73 de ani, din Rebrișoara, care a plecat azi-noapte de acasă și nu s-a mai întors.

La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o haină de culoare albastră, pantaloni de culoare maro, cizme din cauciuc de culoare neagră, iar pe cap avea un fes de culoare albastră. Bărbatul are 1,70 m înălțime, aproximativ 70 de kg, fața ovală, păr grizonat și ochi căprui.

Cei care pot furniza detalii despre persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităti de poliție sau sa anunțe prin 112.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...