21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Bunic dispărut de acasă! L-ați văzut?

Un bunic a plecat ieri de acasă și e de negăsit. Oamenii legii s-au mobilizat deja în căutarea acestuia. L-ați văzut?

L-ați văzut?

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din Năsăud, pompieri și jandarmi efectuează căutări pentru găsirea unui bărbat de 73 de ani, din Rebrișoara, care a plecat azi-noapte de acasă și nu s-a mai întors.

La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o haină de culoare albastră, pantaloni de culoare maro, cizme din cauciuc de culoare neagră, iar pe cap avea un fes de culoare albastră. Bărbatul are 1,70 m înălțime, aproximativ 70 de kg, fața ovală, păr grizonat și ochi căprui.

Cei care pot furniza detalii despre persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităti de poliție sau sa anunțe prin 112.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.