1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Cadoul primarului, pentru doamnele din primărie!

Fiecare angajator își sărbătorește angajatele, într-un fel sau altul, în ziua de 8 Martie! De Ziua Femeii, primarul Ioan Turc a ales un mod inedit de a-și arăta aprecierea față de femeile care lucrează în cadrul Primăriei Municipiului Bistrița.

Astăzi este 8 Martie, ziua în care este sărbătorită FEMEIA. Astfel, fiecare bărbat, angajator, soț, încearcă să arate apreciere „frumoaselor” din viața lor.

Și primarul Ioan Turc a transmis, de dimineață bună, un gând tuturor femeilor din municipiul pe care îl are în administrare.

La începutul primăverii, gândurile noastre se îndreaptă spre cele care ne sunt alături şi ne înfrumusețează fiecare moment al vieții. Fie ca bunul Dumnezeu să vă dăruiască împliniri, sănătate, fericire, liniște și pace sufletească!”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

Totuși, pentru doamnele și domnișoarele care lucrează în cadrul primăriei, Ioan Turc a dorit să le arate aprecierea într-un mod special. Dacă unii angajatori oferă flori și ciocolată, Turc le-a oferit… o după-amiază liberă!

Așa se facă că azi, de la ora 12.00, în cadrul primăriei veți găsi doar angajații instituției, nu și angajatele!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...