15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

FOTO: Cadourile inedite primite de Radu Moldovan, la împlinirea vârstei de 50 de ani

În anul centenarului, Radu Moldovan a sărbătorit jumătate de secol de viață. Președintele CJ BN a primit câteva cadouri inedite. ”M-a făcut să realizez că toate sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul vieții mele nu au fost în zadar!” a mărturisit acesta.

Zi festivă ieri, în viața președintelui Consiliului Județean Băstrița – Năsăud. În anul centenarului, Radu Moldovan a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, jumătate de secol.

Acesta a primit câteva cadouri mai aparte, pe care nu oricine le primește, de ziua lui.

Primul cadou – doi în unu- a fost din partea comunității din Leșu. Acesta a fost cadoul care l-a emoționant pe președintele CJ.

Am trăit una dintre cele mai frumoase clipe din viața mea: am primit din partea unor copilași minunați un tablou cu vârsta pe care o împlinesc azi și titlul de Cetățean de onoare al comunei Leșu! M-a emoționat foarte mult, m-a bucurat în egală măsură și m-a făcut să realizez că toate sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul vieții mele nu au fost în zadar! Faptul că dintr-o postură administrativă poți schimba în bine viața oamenilor simpli mi se pare cel mai frumos cadou pe care îl poți primi de la viață! Mulțumesc prieteni și oameni dragi din Leșu pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o!” a scris Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Al doilea cadou inedit a fost victoria echipei bistrițene de handbal. Fetele noastre au învins adversarele din Cluj cu 27 la 23.

Astăzi am primit cel mai frumos cadou de ziua mea de naștere: o victorie a echipei noastre de suflet împotriva U Cluj (27-23)! Mulțumesc din suflet fetelor pentru bucuria pe care ne-au adus-o astăzi! Un meci greu si o atmosferă de infarct, care la final ne-a adus o mare bucurie!!” a spus președintele CJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: