8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Calificare istorică într-o singură secundă: Gloria remizează cu ceardașul maghiar

Gloria Bistrița reușește în această seară o calificare istorică pentru handbalul bistrițean : pentru prima dată în ultima sută de ani, o echipă de handbal fete ajunge în sferturile de finală ale Cupei EHF.

O partidă pe care suporterii înfocați ai Gloriei au văzut-o cu distonocalmul lângă ei și care, a fost aproape o copie fidelă a partidei de la Bistrița, semn că trebuie făcute unele reparații în anumite compartimente ale echipei bistrițene.

În cealaltă partidă a ultimei etape, MKS Lublin – Odense, scor 20-33.

Astfel, la finalul grupei, clasamentul este:

1. Odense 10 puncte

2. Gloria Bistriţa 7

3. Erd 6

4. MKS Lublin

În sferturile de finală s-au calificat echipele Odense şi Gloria Bistriţa.

Rezultatele complete ale echipei Gloria Bistriţa sunt: cu MKS Lublin 22-22 şi 26-20, cu Erd 25-25 şi 24-24, cu Odense 19-25 şi 25-23.

Formaţia bistriţeană a ajuns în grupa C a competiţiei, deşi a fost eliminată de Corona în turul al treilea, însă EHF a decis excluderea echipei braşovene în urma scandalului de dopaj din lot.

În grupa B a competiţiei, Măgura Cisnădie a încheiat pe ultimul loc, cu 0 puncte, şi implicit cu ratarea calificării în sferturile de finală.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.