8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Camerele video care „supraveghează” zonele unde se aruncă gunoaie fac primele victime! Un tânăr din Reteag a fost amendat cu 10.000 de lei

Camerele video amplasate în zonele unde se obișnuiește depozitarea ilegală de deșeuri își dovedesc utilitatea. Un tânăr din Reteag a fost sancționat de 10.000 de lei, după ce a fost surprins de camerele video în timp ce arunca gunoaie în natură.

În mai multe zone din județ cunoscute pentru depozitele ilegale de gunoaie au fost amplasate camere video. Autoritățile județene din Sîngeorz-Băi, cu sprijinul Gărzii de Mediu și a altor instituții abilitate, au fost primele care au sancționat cetățenii pe baza imaginilor surprinse de camerele video.

Încet, încet încep să își dovedească utilitatea și camerele video amplasate în alte zone. Astfel, un tânăr din Reteag a fost sancționat cu 10.000 de lei, după ce a fost surprins de camerele video în timp ce abandona deșeuri în natură.

„F.L.V. din Reteag a fost surprins de camerele de supraveghere video instalate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud într-o zonă predispusă abandonului de deșeuri pe raza comunei Petru Rareș, sat Reteag. La solicitarea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, pe baza probelor video, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a identificat făptuitorul, care a fost amendat cu suma de 10.000 de lei”, informează ADI Deșeuri.

Camerele video l-au surprins pe tânăr în timp ce trage după el un tomberon de gunoi, după care îl golește peste o grămadă de deșeuri abandonate.

Foto: ADI Deșeuri

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: