6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Canadienii care vor să facă un film după viața lui Tibi Ușeriu l-au vizitat pe sportiv în Pasul Tihuța

Anul trecut, sportivul Tibi Ușeriu anunța că un producător de filme este interesat să transpună pe micile și marile ecrane povestea sa. Dacă în an pandemic nu s-a concretizat mare lucru, anul acesta, echipa de filmare canadiană l-a vizitat pe Tibi în Pasul Tihuța.

În 2020, în plină pandemie de Covid-19, Tibi Ușeriu anunța că viața sa, deja povestită în cartea „27 de pași”, va ajunge pe micile și marile ecrane.

Acesta preciza la acea dată că este vorba despre un film artistic și că se punea problema adunării bugetului necesar. Elementele reale din viața sportivului urmau să reprezinte doar 20% din poveste, spunea Tibi anul trecut.

Se pare că echipa de filmare a ajuns anul acesta  în Pasul Tihuța, la Tășuleasa Social, pentru a-l cunoaște pe Tibi Ușeriu. Este vorba despre niște canadieni.

„Sunt foarte bucuros că i-am cunoscut în sfârșit pe cei care vor pune povestea „27 de pași” pe ecrane, care au venit la Tășuleasa tocmai din Canada. Cred că este începutul unei frumoase prietenii”, a postat Tibi Ușeriu pe Facebook.

Cartea autobiografică „27 de pași” la care face referire sportivul a fost lansată în anul 2017 și prezintă practic încercările prin care a trecut bistrițeanul. Surprinde parcursul său de la deținutul într-o închisoare de maximă siguranță, la sportiv de anduranță și voluntar.

În ultimii ani acesta a participat la mai multe maratoane renumite, fiind singurul sportiv care a câștigat 6633 Arctic Ultra, una dintre cele mai dure competiții din lume, de trei ori la rând.

Foto: Tibi Ușeriu Facebook

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Promovam „penali”… !?! Fabricam „vedete can can”???Tasuleasa Social- Asociatie „lipitoare” non profit??? DNA- oare nu se sesizeaza ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!