4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Când ești viceprimar de Bistrița, îți încape bolidul numai pe două locuri de parcare

Odată cu creșterea în funcție, crește și bolidul. Iar dacă bolidul crește, e normal să ai nevoie de mai mult spațiu de parcare! Nu credeți? Ne demonstrează viceprimarul Cristian Nicolae a cărui bolid n-a încăput decât… pe două locuri.

Problema locurilor de parcare pare să fie mai gravă decât ne-am închipuit!

Nu că nu ar fi destule disponibile pentru câte mașini există! Ăsta e mic copil! O nimica toată comparativ cu adevărata problemă a locurilor de parcare.

Cei cu funcții înalte nu-și mai încap în piele, deci nici în mașinuțe. Așa că le schimbă cu ditai bolidul. Ei, aici apare problema. Bolizii sus-pușilor nu încap numai pe… două locuri de parcare.

Nu ne credeți? Ia priviți mai atent! Bemveul viceprimarului Cristian Nicolae nu a încăput numai pe diagonală, ocupând două locuri de parcare!

Acuma, eu știu că omul se ocupă cu „peticirea” drumurilor. Dar nu m-ar mira ca azi, mâine să se apuce și de trasat parcările. Așa, maaari și laaargi, cu spațiu îndeajuns și pentru bolidul măriei sale!

Am însă o nedumerire! După ce poza cu mașina lui a fost urcată pe un grup de Facebook, soția l-a urecheat pe nenea vice. Acesta și-a luat fain frumos cheile și a mers și a parcat pe un singur loc.

Întrebarea mea rămâne, așadar: Se apucă de trasat parcări laaargi, pentru toți bolizii sau angajează pe cineva care să-i tragă de urechi pe ăștia care nu parchează bine?

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!