20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Alo? Poliția? Veniți repede! Doi cai frumoși se plimbă pe stradă!

Minune mare la Sărata! Doi, doi cai frumoși se plimbau liberi și nestingheriți, prin sat. Undeva, de după o perdea, admirându-i și invindiindu-le libertatea, o voce striga după ajutor. Alo? Poliția? Veniți repede! Doi cai frumoși se plimbă pe stradă!”

Un echipaj de poliție gonea din municipiu înspre cartierul Sărata! Un apel făcut, de după o perdea, i-a făcut să „încalece pe caii putere” și să ajungă la locul unde doi cai frumoși se plimbau liberi, nestingheriți.

Oamenii s-au speriat la gândul că libertatea cabalinelor i-ar putea afecta, așa că au chemat poliția ca să-i „îngrădească”. Sau măcar să le caute un supraveghetor.

Polițiștii au căutat proprietarul și l-au amendat pentru că a lăsat animalele libere, în loc să le țină din scurt.

Cu amendă în valoare de 100 lei a fost sancţionat contravenţional numitul S. P. (domiciliat în localitatea componetă Sărata), pentru lăsarea în libertate şi fără supraveghere a celor două cabaline deţinute, pe raza localităţii unde acesta locuieşte, punând în pericol trecătorii”, explică polițiștii.

Așa că doi cai frumoși, maxim șase, dar la căruță!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!