19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

CÂND va fi lansat „Mirciulică”, filmul vloggerului beclenar Mircea Bravo?

Mircea Bravo, unul din cei mai populari români după cifrele canalului său de YouTube, lansează primul său film de cinema. După șase ani de Bravo Production, Mircea spune că „Am băgat toți banii pe care îi am în film”.

Mircea Bravo, cu originile în Beclean, a câștigat o mare popularitate încă din trecut când a început să se încadreze în categoriile puternice ale vloggerilor prin diverse filmulețe.

Mircea Bravo și Cristi sunt cunoscuți și arhicunoscuți. Cei doi postează filmulețe pe YouTube iar în 2020 și 2021 au atras mai mulți sponsori și clienți de publicitate și marketing care le-au adus celor doi o sumă mare de bani. Așa că Mircea Production lansează, după aproximarea lor, un film în care se găsesc cele mai celebre personaje din Mircea Bravo, inclusiv „Bunica” în luna mai sau iunie al acestui an.

Cei doi tineri au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro și speră că își vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme.

„Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Ilișuan pentru ziare.com.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...