11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

CÂND va fi lansat „Mirciulică”, filmul vloggerului beclenar Mircea Bravo?

Mircea Bravo, unul din cei mai populari români după cifrele canalului său de YouTube, lansează primul său film de cinema. După șase ani de Bravo Production, Mircea spune că „Am băgat toți banii pe care îi am în film”.

Mircea Bravo, cu originile în Beclean, a câștigat o mare popularitate încă din trecut când a început să se încadreze în categoriile puternice ale vloggerilor prin diverse filmulețe.

Mircea Bravo și Cristi sunt cunoscuți și arhicunoscuți. Cei doi postează filmulețe pe YouTube iar în 2020 și 2021 au atras mai mulți sponsori și clienți de publicitate și marketing care le-au adus celor doi o sumă mare de bani. Așa că Mircea Production lansează, după aproximarea lor, un film în care se găsesc cele mai celebre personaje din Mircea Bravo, inclusiv „Bunica” în luna mai sau iunie al acestui an.

Cei doi tineri au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro și speră că își vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme.

„Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Ilișuan pentru ziare.com.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?