-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

CÂND va fi lansat „Mirciulică”, filmul vloggerului beclenar Mircea Bravo?

Mircea Bravo, unul din cei mai populari români după cifrele canalului său de YouTube, lansează primul său film de cinema. După șase ani de Bravo Production, Mircea spune că „Am băgat toți banii pe care îi am în film”.

Mircea Bravo, cu originile în Beclean, a câștigat o mare popularitate încă din trecut când a început să se încadreze în categoriile puternice ale vloggerilor prin diverse filmulețe.

Mircea Bravo și Cristi sunt cunoscuți și arhicunoscuți. Cei doi postează filmulețe pe YouTube iar în 2020 și 2021 au atras mai mulți sponsori și clienți de publicitate și marketing care le-au adus celor doi o sumă mare de bani. Așa că Mircea Production lansează, după aproximarea lor, un film în care se găsesc cele mai celebre personaje din Mircea Bravo, inclusiv „Bunica” în luna mai sau iunie al acestui an.

Cei doi tineri au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro și speră că își vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme.

„Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Ilișuan pentru ziare.com.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: