1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Canicula pune ”frână” pentru camioane pe șoselele din județ

Ca urmare a codului portocaliu de caniculă emis de ANM pentru astăzi în județul Bistrița-Năsăud, s-au instituit restricții de ciculație pe sectoarele de drum național pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în intervalul orar 11:00 – 20:00.

Pe lângă restricţiile instituite sâmbătă şi duminică, respectiv 25 – 26.08.2023, în intervalul orar 11:00 – 20:00, acesteea se vor prelungi cu încă o zi (luni – 28.08.2023) în acelaşi interval orar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe sectoarele de drum naţional, drumuri expres şi autostrăzi din Municipiul Bucureşti şi din judeţele: Călăraşi, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinţi, Caraş – Severin, Timiş, Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Bihor, Cluj, Mureş, Sălaj Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Maramureş, Suceva, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi”, informează CNAIR.

Măsurile au fost luate ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administrația Națională de Meteorologie, județul nostru aflându-se sub cod portocaliu.

Arşița continuă şi astăzi, când aşteptăm apogeul acestui episod. Temperaturile maxime vor depăşi astfel, pe arii extinse 32/33°C, cu valori posibile de 37°C în zonele de podiş din vestul județului”, a anunțat pe Facebook și administratorul ONG-ului ”Meteo.BN”, Mihai Bălan.

Sursă foto tirmagazin.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.