FOTO- Dumitra: O căruță cu lemne s-a răsturnat peste o copilă de 12 ani! Salvatorii intervin cu șenilata

0
10435

Un apel la 112 anunța un incident grav în Dumitra. O căruță cu lemne s-a răsturnat peste o fată de 12 ani. Salvatorii intervin cu șenilata.

Incident grav în Dumitra, puțin înainte de ora amiezii. Un apel la 112 anunța că o căruță încărcată cu lemne s-a răsturnat. Sub ea a fost prinsă o copilă de 12 ani. Aceasta  a fost scoasă e sub grămada de lemne de aparținători.

S-a direcționat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, deoarece se anunța că fata e în stare de inconștiență.

Accident cu un atelaj răsturnat (căruță cu lemne). O fetiță aproximativ 12, prinsă sub căruță/lemne, a fost scoasă de aparținători.

Din primele informații, fetița este inconștientă. Alocat la caz echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița” au transmis reprezentanții ISU BN.

Doar că incidentul a avut loc la o distanță destul de bună de carosabil. Ca și reper a fost dat un drum secundar, la aproximativ 1 km de DN 17C, pe raza localității Dumitra. Ajunși acolo, salvatorii și-au dat seama că nu pot ajunge cu autospeciala TIM.

Pentru evacuarea victimei din zona inaccesibilă autospecialei de terapie intesivă mobilă, SMURD intervine cu un echipaj de pompieri cu șenilată” au transmis reprezentanții ISU BN.

UPDATE

Fetița a fost rănită puternic, mai ales în zona capului.

Fetița a fost stabilizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, intubată și evacuată din zona greu accesibila cu ajutorul echipajului de pompieri care încadrează șenilata.

Din locul unde a avut acces ambulanța SMURD, fetita a fost evacuată, asistată de către echipajul medical care încadrează terapia intensivă mobilă, la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare. Prezintă un traumatism cranian sever și multiple traumatisme” au transmis reprezentanții ISU BN.

Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, în urma unei sesizări 112.

Din primele date, pe o pășune situată pe raza comunei Dumitra, un atelaj hipo, încărcat cu material lemnos, în care se aflau un bărbat de 49 de ani și o minoră de 15 ani, s-a răsturnat, accidentând-o pe minoră. Tânăra a fost preluată și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

Foto-  ISU BN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.