8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Casa EMA: Până în 13 mai, copiii de clasa a IV-a se pot înscrie la cursurile GRATUITE de înot

Elevii de clasa a IV-a de la școlile din Bistrița se pot încă înscrie la cursurile GRATUITE de înot de la Casa EMA! Programul „Școala de Înot”, derulat în parteneriat cu Primăria Bistrița, începe pe 16 mai.

Copiii din clasele a IV-a din Bistrița sunt așteptați să se înscrie, până în 13 mai, la cele 10 lecții de înot gratuite! Pentru a vă înscrie copiii, trebuie să ne dați un telefon la recepția Casa EMA: 0773-330.968.

Apoi vă prezentați la recepția Casa EMA cu următoarele documente necesare pentru înscriere:
✔ carnet de elev;
✔ adeverinţă medicală care să ateste capacitatea elevului de a practica înot;
✔ formular completat şi semnat de părinţi (formularul se găseşte la Casa EMA şi se va completa la data înscrierii).

Primăria Bistrița a conceput acest program pentru elevii claselor 0-IV din învățământul preuniversitar de stat. Aproximativ 4000 de elevi vor beneficia de cursuri de înot gratuite, până la finalizarea studiilor primare.

Deocamdată, pentru anul şcolar 2021-2022, vor intra în program doar elevii claselor a IV-a de la unităţile de învăţământ din Bistrița.

Programul Școala de înot a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 150/28.10.2021. Este destinat elevilor din ciclul primar și își propune să completeze strategia de promovare a sportului în rândul elevilor.

Programul „Școala de Înot” vine în completarea altor două programe, dedicate elevilor proveniţi din familii în dificultate, dar şi celor cu rezultate deosebite la învăţătură și premianţilor la olimpiade şcolare.

Aceștia primesc deja abonamente la cluburile sportive, asociaţiile sau unităţile prestatoare de servicii sportive din Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: