8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Concurs dedicat elevilor din Lechința și Bistrița: ADI Deșeuri oferă câștigătorilor biciclete Mountain Bike, boxe portabile și căști audio

Elevii din ciclul primar și gimnazial care învață la Școala Gimnazială Nr 4 din Bistrița și la Școala Gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Lechința au toate motivele să participe la concursul lansat de ADI Deșeuri BN. Se oferă drept premii biciclete Mountain Bike, boxe portabile și căști audio.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a lansat ieri un concurs de colectare a deșeurilor reciclabile. Acesta se adresează elevilor din ciclurile primare și gimnaziale din Lechința și Bistrița.

Copiii care vor aduce cele mai multe deșeuri reciclabile din cadrul celor două școli vor primi câte o bicicletă Mountain Bike fiecare. Restul elevilor participanți la concurs vor primi – prin tragere la sorți – câte 10 seturi de câști audio și 10 boxe portabile în fiecare școală”, au anunțat cei de la ADI Deșeuri BN. 

Învățăm să colectăm selectiv corect. Le-am explicat elevilor prin exemple concrete cum se face corect separarea deșeurilor în gospodărie. În acest fel, vor putea transmite părinților și prietenilor lor aceste informații. M-am bucurat să văd că multe din informațiile de bază despre colectare selectivă și reciclare sunt cunoscute de copii”, a transmis directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

Reciclarea deșeurilor este foarte importantă pentru viitorul nostru al tuturor – susține ADI Deșeuri. „Prin această acțiune sperăm să reducem poluarea mediului înconjurător cu deșeuri. Sperăm să colectăm mai multe deșeuri reciclabile pentru a fi valorificate și să economisim resursele planetei”, a conchis Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Avantaje ale aluminiului în construcții și proiectare

Arhitecții și proiectanții din ziua de azi sunt într-o căutare permanentă de materiale de construcție sustenabile,...

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...