-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

A început școala! Se redeschide piscina la Casa EMA!

Vești bune de la Casa EMA! Odată cu începerea școlii, se reia activitatea la piscină. Adulții sunt așteptați la sport și relaxare încă de dimineață, iar cei mici după ora 16.00, la Școala de ÎNOT Casa EMA!

Copilul tău își dorește să învețe să înoate? Hai cu el la Casa EMA, unde antrenorii Alex, Alin, Anca, Cristi, Florin și Sorin fac ce știu mai bine: îl învață să înoate corect și îl ghidează spre un stil de viață sănătos, în care sportul este element principal.

În fiecare zi a săptămânii, bazinul este rezervat exclusiv pentru lecțiile de înot, între orele 16.00 și 19.00. Programările se fac la recepție, la numărul de telefon 0773 330 968 sau direct la antrenori.

Aveți nevoie doar de costum de baie, cască, ochelari de înot, șlapi și prosop. Ochelari și căști găsiți la recepție, iar plute și baghete au antrenorii, pregătite pentru toată lumea.

Apa din bazin este perfectă, la 30 de grade, pereții sunt ca noi, întreg spațiul arată impecabil, după o curățenie minuțioasă, așa că sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la mișcare.

Accesul este permis de dimineață de la 7.30 și până seara la 22.30, cu excepția intervalului dedicat pentru lecțiile de înot (16.00 și 19.00).

Puteți să vă relaxați și la saună, până la 12.00 și după 19.00, în timpul săptămânii, și toată ziua în weekend. Sau să faceți mișcare în sala de fitness, unde Mirela și Mihai vă așteaptă cu un program personalizat pentru antrenamente, astfel încât să se potrivească planurilor dumneavoastră.

Prețul pentru ședințe și abonamente la piscină este AICI, alături de toate celelalte prețuri pentru serviciile de la Casa EMA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...