14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

A început școala! Se redeschide piscina la Casa EMA!

Vești bune de la Casa EMA! Odată cu începerea școlii, se reia activitatea la piscină. Adulții sunt așteptați la sport și relaxare încă de dimineață, iar cei mici după ora 16.00, la Școala de ÎNOT Casa EMA!

Copilul tău își dorește să învețe să înoate? Hai cu el la Casa EMA, unde antrenorii Alex, Alin, Anca, Cristi, Florin și Sorin fac ce știu mai bine: îl învață să înoate corect și îl ghidează spre un stil de viață sănătos, în care sportul este element principal.

În fiecare zi a săptămânii, bazinul este rezervat exclusiv pentru lecțiile de înot, între orele 16.00 și 19.00. Programările se fac la recepție, la numărul de telefon 0773 330 968 sau direct la antrenori.

Aveți nevoie doar de costum de baie, cască, ochelari de înot, șlapi și prosop. Ochelari și căști găsiți la recepție, iar plute și baghete au antrenorii, pregătite pentru toată lumea.

Apa din bazin este perfectă, la 30 de grade, pereții sunt ca noi, întreg spațiul arată impecabil, după o curățenie minuțioasă, așa că sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la mișcare.

Accesul este permis de dimineață de la 7.30 și până seara la 22.30, cu excepția intervalului dedicat pentru lecțiile de înot (16.00 și 19.00).

Puteți să vă relaxați și la saună, până la 12.00 și după 19.00, în timpul săptămânii, și toată ziua în weekend. Sau să faceți mișcare în sala de fitness, unde Mirela și Mihai vă așteaptă cu un program personalizat pentru antrenamente, astfel încât să se potrivească planurilor dumneavoastră.

Prețul pentru ședințe și abonamente la piscină este AICI, alături de toate celelalte prețuri pentru serviciile de la Casa EMA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!