13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

GRAV: Au fisurat o țeavă de gaz și au „rezolvat” cazul românește, fără să anunțe autoritățile

Inconștiență pe un șantier din Bistrița, în această dimineață. Muncitorii care lucrau pe strada Înfrățirii au spart o conductă de gaz. Nu au anunțat autoritățile, ci „au vorbit cu șefu’”. Echipa de intervenție a companiei de gaz și-a făcut apariția abia după o jumătate de oră.

Un incident care se putea transforma într-o nenorocire a avut loc în această dimineață pe strada Înfrățirii din Bistrița.

Muncitorii care lucrează pentru o firmă de utilități făceau săpături în zona trotuarului. La un moment dat, au lovit o țeavă de gaz, spărgând-o.

În apropiere mai există un șantier, iar muncitorii de acolo sunt cei care s-au mobilizat să ia măsuri. Nu s-a sunat la 112, nu s-a anunțat incidentul, ci totul a fost rezolvat „de șefu”.

Noi eram mai mulți muncitori la un alt șantier, în apropiere, ridicăm niște blocuri. Și am simțit foarte tare miros de gaz. Vă dați seama cum sunt muncitorii din șantiere: majoritatea fumează. Și aruncă chiștoacele pe jos, nu te gândești că se poate întâmpla ceva, că doar ești între betoane.

Cum mirosul de gaz se simțea tot mai tare, am mers să vedem de unde vine. Și am aflat că băieții ce tot sapă, astupă și iar sapă pe acolo, au spart o țeavă de gaz. I-am întrebat dacă au sunat la pompieri. Au zis că nu, că l-au sunat pe șefu’ și se rezolvă. 

Noi am oprit lucrul pe șantier și am plecat din zonă. Așa de tare se simțea mirosul. Și am pus niște bandă roșie la intrarea pe stradă, nu am mai lăsat pe nimeni să treacă. Doamne ferește, era o altă nenorocire ca la Crevedia.

Echipa de la compania de gaz a venit doar după vreo jumătate de oră ca să repare. În timpul ăsta, mirosul de gaz în zonă era foarte puternic. Chiar mă pregăteam să sun eu la 112, în ciuda spuselor celorlalți, că e „rezolvată treaba”. Îmi era teamă de o nenorocire.

Vă dați seama?!? De aia merg toate prost în țara asta.

A greși e omenește, nu spune nimeni nimic de asta. Dar dacă ai greșit, asumă-ți. Nu suna pe nu știu cine, care știe pe nu știu cine, și rezolvi așa, cu o românească. Pentru că se pot întâmpla nenorociri!”, a transmis reporterilor Bistrițeanul.ro V.S., muncitorul de pe șantierul cu blocurile în construcție.

Într-adevăr, conform informațiilor furnizate de reprezentanții ISU BN, NU a existat niciun apel la 112, iar pompierii NU au fost informați cu privire la incident.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!