-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Căsătoria de 1.000 de euro – Cum l-a păcălit o bistrițeancă pe un doljean

O tânără din Beclean l-a păcălit pe un bărbat din Dolj să îi trimită diverse sume de bani, cu promisiunea că-i va deveni soție. În cele din urmă, doljeanul și-a dat seama că este vorba despre iluzii deșarte și a mers la poliție.

O tânără de 29 de ani din Beclean a reușit să obțină câteva salarii bune, de pe urma unui bărbat din Dolj, de 48 de ani, căruia i-a promis că-i va deveni soție.

Bărbatul din comuna Maglavit s-a împrietenit cu tânăra pe Facebook și i-a trimis, în timp, în jur de 4.370 de lei, prin mandat poștal. Acesta spera ca tânăra să fie impresionată de ajutorul financiar primit și să îi devină soție.

În cele din urmă, bărbatul și-a dat seama că tânăra nu avea de gând să se căsătorească, ci doar să profite de economiile sale și a anunțat poliția. Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a încercat la finalul săptămânii trecute să îi trimită din nou femeii 9.400 de lei prin mandat poștal, însă polițiștii din Reghin au surprins-o pe tânără în timp ce se pregătea să ridice banii.

Conform Agerpres, femeia le-a spus polițiștilor că suma respectivă reprezenta un ajutor financiar oferit de bărbatul din Dolj. Bistrițeanca s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune.

Foto: ziarulromanesc.de

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: