17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Căsătoria de 1.000 de euro – Cum l-a păcălit o bistrițeancă pe un doljean

O tânără din Beclean l-a păcălit pe un bărbat din Dolj să îi trimită diverse sume de bani, cu promisiunea că-i va deveni soție. În cele din urmă, doljeanul și-a dat seama că este vorba despre iluzii deșarte și a mers la poliție.

O tânără de 29 de ani din Beclean a reușit să obțină câteva salarii bune, de pe urma unui bărbat din Dolj, de 48 de ani, căruia i-a promis că-i va deveni soție.

Bărbatul din comuna Maglavit s-a împrietenit cu tânăra pe Facebook și i-a trimis, în timp, în jur de 4.370 de lei, prin mandat poștal. Acesta spera ca tânăra să fie impresionată de ajutorul financiar primit și să îi devină soție.

În cele din urmă, bărbatul și-a dat seama că tânăra nu avea de gând să se căsătorească, ci doar să profite de economiile sale și a anunțat poliția. Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a încercat la finalul săptămânii trecute să îi trimită din nou femeii 9.400 de lei prin mandat poștal, însă polițiștii din Reghin au surprins-o pe tânără în timp ce se pregătea să ridice banii.

Conform Agerpres, femeia le-a spus polițiștilor că suma respectivă reprezenta un ajutor financiar oferit de bărbatul din Dolj. Bistrițeanca s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune.

Foto: ziarulromanesc.de

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...