1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Cât costă permisul auto atunci când suntem varză la condus?! 300 de euro – atât a crezut un bistrițean că-i garantează carnetul

Un bistrițean a fost prins în timp ce încerca să îi ofere unui agent de poliție 300 de euro pentru a-i da permisul în cadrul probei practice a examenului auto. Acesta s-a ales însă fără permis și cu dosar penal.

Bistrițeanul care se dorea șofer a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să îi ofere 300 de euro polițistului cu care susținea proba practică a examenului de șofer.

Acesta voia ca, pentru această sumă, agentul de poliție să îl ajute să promoveze proba practică pentru a obține permisul auto.

„Constatarea infracțiunii flagrante s-a realizat în urma denunțului formulat la S.J.A. Bistrița-Năsăud de către agentul de poliție din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V Bistrița-Năsăud, sesizare înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, competent în soluționarea cauzei”, precizează Direcția Generală Anticorupție, într-un comunicat de presă.

Bistrițeanul este cercetat sub control judiciar pentru dare de mită.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Domnule jurnalist, te-as ruga sa îmi explici ce înseamnă „a fi varza?” Nu de alta, dar și nevasta-mea, Sângeorzanca, folosește la abuz aceasta expresie care nu are, părerea mea,nicio noimă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...