12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FII REPORTER: Nu avem primar! Drumuri pline de gropi, conuri în mijlocul drumului, centură blocată

Lansez o provocare: să-mi spună cineva o stradă din municipiul Bistrița care nu are cel puțin o groapă….!” – a spus un bistrițean. „Nu avem primar!” – a fost concluzia sondajului.

Extraordinar! Conul e pus în mijlocul intersecției, al drumului, de abia treci pe lângă el! Centura Bistriței e toată decopertată și traficul, și așa infernal, e acum dat peste cap complet!”, s-au revoltat azi mai mulți șoferi.

Gropile din carosabil existente PE FIECARE stradă au scos la iveală umorul din bistrițeni:

 • Rog șoferii care își parcau mașinile pe marginea centurii pe partea dreaptă (sensul de mers Spălătoria Alex Dora 3 – Romstal), să o parcheze pe mijlocul drumului… să folosim noi marginea aia că e mai bună
 • Se circulă foarte bine pe centura Bistriței – dacă ești pieton
 • În loc să vă bucurați că aveți drumuri ca pe satelitul Terei, Luna. Acum numa heitărisme. Și tre să trăiască și mecanicii, nu?
 • Crater în sensul de la Spital! – Noroc că eram cu ochii în telefon și m-am urcat pe sens ! Altfel o luam !

Un bistrițean, mai curajos, a lansat o provocare.

Lansez o provocare : să-mi spună cineva o stradă din municipiul Bistrița care nu are cel puțin o groapă….!”

 • Drumul ăla nou promis de mult, Decebal, Năsăudului… În sensuri imediat numai cu jeepuri mai poți trece
 • Nu „egzistă” așa ceva…
 • Centura…. e ca în palmă !!! / Varianta ocolitoare!
 • Centura nouă, aia de pe hârtie
 • Îți spun și câte gropi are fiecare stradă și câte jante am strâmbat
 • Dacă n-au gropi, au canale de 2M ,n-au canale au bucăți de asfalt cu 30cm mai mari, un fel de „Speed bumber” sau „cum să-ți … bucșile”

Concluzia sondajului a fost, culmea, legată de administrație.

”Drumul la primar acasă! NU avem primar, dar dacă am avea, ăla ar fi!”

Până una, alta, primarul a promis tip nou de asfalt pentru străzile de pământ:

Ce soluție a găsit Primăria Bistrița pentru sutele de străzi de pământ: E aproape ca un asfalt, însă mai ieftin

Mai trebuie și vreme bună, pentru că mixtura asfaltică nu se pune numai dacă afară sunt peste 10 grade.

 

Sursă info – cititori Bistrițeanul.ro / grup FB Info Trafic Bistrita Nasaud

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

 1. Păi primarul mai bine s ar muta la București să ne lase în pace că oricum mai mult acolo este decât aici. Unde sunt audiențele cu cetățenii, când are timp să ne asculte și să rezolve problemele orașului dacă el este mereu în fugă între București și o ședință foto de prin Bistrița, asta așa doar să și facă simțită prezența, că altfel este 0/barat. Să te ferească Dumnezeu să l cauți că mai repede ajungi la Papa Francisc !

 2. strada se cheama LAMINORULUI
  nu are nimic…nici groapa…nici bordura nimic….
  strada LAMINORULUI are ceva in comun cu restul strazilor din Bistrita….nu exista!

 3. M-am gândit la o soluție mai bună…să asfaltăm gropile cu minciunile lor din campania electorală. La câte au fost, ne ajung sa asfaltăm toate cele străzile si vom avea drumuri „de vis”.

 4. Primarul din Năsăud este 100 de ori mai capabil decât al nostru turc, ca sa nu zic de cel din Beclean. O mizerie de primar , iti poti da seama numai cu cine s-a asociat după ce a câștigat alegerile. Este probabil verișor cu Putin, pentru ca a preluat un oraș normal si va lasa in urma o ruina, un Anti-Bolojan. Probabil ca isi face o teza – „Cum sa distrugi un oras in 4 ani fara razboi” , iar noi suntem cobaii. Asemenea epave vii sunt greșeala noastră, ca intotdeauna votam împotriva cuiva, nu alegem pe cineva capabil.

 5. oameni buni este sub orice critica acest oras,acest primar! L-am votat pe acest individ fiindca am crezut ca vine cu schimbari radicale ,cu viziuni europene etc Mi-am luat teapa. Carute cu fier vechi se plimba pe centura distrusa in plin trafic. O imagine de lume a treia putin spus . Ti-e mai mare rusinea de strainii care tranziteaza aceast oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.