9 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

FII REPORTER: Au rezolvat una, au stricat alta! Stațiile de încărcare ale autobuzelor electrice au lăsat două străzi fără apă

MIS Grup, constructorul care a amenajat stațiile de încărcare ale autobuzelor electrice care vor circula pe ruta linia verde, ar fi lăsat două zile două străzi fără apă, după ce ar fi lovit o conductă principală de apă, în timpul lucrărilor.

Cititorii Bistrițeanul.ro au semnalat faptul că MIS Grup, constructorul care lucrează la amenajarea stațiilor de încărcare ale autobuzelor electrice ce vor circula pe linia verde a lăsat două străzi fără apă, în două zile vineri și astăzi.

Este vorba despre străzile Simpozionului și Libertății. Se pare că muncitorii ar fi lovit o conductă principală de apă în timpul lucrărilor, iar locuitorii din zonă s-au trezit fără apă ore bune.

Printre cei afectați se numără inclusiv o spălătorie auto, care și-a întrerupt obligat forțat activitatea din cauza lipsei apă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. mis grup e cea mai dezastru firma din judet. scoli(gen 1, liviu rebreanu) lasate in paragina, drumuri din judet care trebuiau sa fie terminate anul trecut nici nu s-au apucat de ele, si multe altele. CJ si primaria ar trebui sa inchida toate contractele cu ei, sa isi ia banii inapoi, si in urmatorii 25 ani mis grup sa fie pa si la revedere la licitatii publice pt lucrari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...