1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Doctorul Tiberiu Tudor, noul șef UPU SMURD

UPU SMURD Bistrița are, de câteva zile, un nou medic șef. Doctorul Tiberiu Tudor a câștigat concursul organizat pentru acest post, obținând cel mai mare punctaj.

În luna decembrie 2021 noua Unitate de Primiri Urgențe SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență și-a deschis porțile.

FOTO/VIDEO Noua Unitate de Primiri Urgențe, pregătită să-și deschidă porțile! Miniștrii Sănătății și Apărării prezenți la inaugurare

Pe cei 2.000 de metri pătrați, în urma investițiilor de 4,2 milioane euro, sunt 85 de dotări de echipamente medicale speciale care vor deservi pacienților.

Luna aprilie 2022 aduce un nou medic șef la UPU SMURD Bistrița. E vorba de medicul primar medicină de urgență, Tiberiu Tudor. Acesta a participat la concursul organizat pentru post, obținând cel mai mare punctaj.

A preluat frâiele UPU SMURD Bistrița în 1 aprilie 2022 și e în plin proces de ”punere în aplicare” a viziunii asupra modului în care se vor desfășura lucrurile.

Serviciul UPU-SMURD Bistrița va deveni un serviciu implicat în comunitate. Vom participa cu echipaje SMURD la diferite evenimente importante de interes local. Ce este important pentru mine personal este să transform acest serviciu într-unul care se implică activ în activitatea de educație sanitară. În special, în a învăța cât mai mulți bistrițeni cum să acorde primul ajutor de bază.

Momentan, serviciul UPU-SMURD Bistrița se află în plin proces de transformare, de reorganizare și de implementare a unor noi măsuri de eficientizare a activității, proces care are nevoie de timp pentru a se așeza. Vă rog să ne acordați puțin răgaz și veți observa rezultatele pozitive” a transmis dr Tiberiu Tudor.

Redacția Bistrițeanul.ro îi transmite mult succes în noul post!

Despre impactul pe care dr Tiberiu Tudor îl are asupra pacienților care-i trec „prin mână”, dar și sfaturi oferite de acesta, în articolele de mai jos:

Povestea și sfaturile unei femei din Bistrița care a ieșit pe picioarele ei din secția ATI COVID!

LIVE TEXT: 12 ore de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița

FOTO/VIDEO – LIVEZILE: S-a dat cod ROȘU de intervenție în Bistrița-Năsăud! Un exercițiu tactic de amploare

VIDEO: De ce așteptăm la urgențe și cine stabilește ordinea consulturilor?

VIDEO: Dr. Tiberiu Tudor – „Respectați sfatul autorităților! Protejându-vă pe voi, ne veți proteja și pe noi și pe cei din jurul vostru!”

VIDEO: Sistemul de urgență românesc, „disecat” cu Dr. Tiberiu Tudor

Dr. Tudor: Nu lăsați copiii nici măcar 10 minute închiși în mașină! SFATURI pentru vremea caniculară:

FOTO/VIDEO: TOT ce trebuie să știți despre primul ajutor, resuscitare și manevrele Heimlich

Fenomen ȘOCANT la Urgențe: Unii nu vor ca bătrânii bolnavi să-i deranjeze de Paște și-i abandonează în spital…

Ascultă ce zice Dr. Tudor, ca să NU ajungi de Paște la urgențe!

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...