-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Cât de ”funny” e să călătorești cu Fany

O bistrițeancă ne-a relatat cât e de palpitantă o călătorie, de la Bistrița la Cluj. Totul s-a întâmplat azi, în „cursa” de la ora 10:00. Compania Fany se laudă că oferă servicii de calitate. Dacă e așa, puteți decide voi:

Mi-am făcut programare să plec la ora 10:00, de la Bistrița la Cluj. Cu firma Fany”, începe relatarea bistrițeanca.

Autocarul care trebuia să plece la ora 10:00 spre Cluj, a ajuns pe peron la ora 10:28. Cei de la informații le-au explicat călătorilor că autocarul vine de la Prundul Bârgăului. Șoferul le-a spus că autocarul s-ar fi defectat.

După ce a încasat banii pe bilete, și și-a făcut ordine printre acte, a pornit spre Cluj. În Crainimăt a stat aproape 10 minute ca să coboare un om.

„La 11:24 am ajuns în Beclean. O doamnă s-a plâns că a întârzit o oră. «Trebuia să mergi cu altceva» a fost replica dură a șoferului”, a mai spus femeia.

Șoferul, un bărbat de aproximativ 60 de ani, chel și cu ochelari, avea și o activitate extra, pe lângă condus.

Deci până în Uriu a vorbit de vreo cinci ori la telefon. Dar numai aiureli. De nu știu ce coleg Vasile ce are casă la Satu Mare. Despre o plită de gaz. Cu unu Săndel. Numai aiureli. Nimic important sau urgent. Făcea pauză cât să înjure «țiganii tâmpiți» de pe drum. E și foarte aglomerat și el stă doar la telefon”, s-a plâns pasagera autocarului.

Când a ajuns la Gherla, două doamne ar fi vrut să urce în autocar, dar șoferul le-a spus că firma Fany e scumpă și să meargă cu ceva local.

Deși conform orarului, sosirea la Cluj trebuia să fie la 12:30, la ora 12:51, șoferul a răspuns la încă un apel, deși era în zona Aeroportului.

„Noroc că prin Cluj mergea de zici că praf îi face pe toți, că îl aștepta cineva la autogară. No la 13:21 când am intrat în autogară, iarăși i-a sunat telefonul, dar nu a răspuns. A fost singura dată, pe tot traseul”, a explicat bistrițeanca.

Conform site-ului companiei „firma îşi propune să ofere servicii de transport de calitate, la preţuri mai mici decât alţi operatori de transport, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite”.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: