14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Cauți decorațiuni de Paște?! Aranjamente pastelate cu flori, ouă și iepurași veseli te așteaptă la Euforia Floral Boutique!

Veselie și culoare aduc decorațiunile de sărbătoare în fiecare casă! Pot împodobi ușa de la intrare, terasa, grădina și chiar masa de Paște. În fiecare an, înainte de Paște, floriștii de la Euforia Floral Boutique (de la intrarea în magazinul Kaufland de pe B-dul Independenței din Bistrița) pregătesc decorațiuni pentru clienții lor, cu flori naturale sau artificiale, perfecte pentru decorat casa în culori vesele și pastelate. VEZI ce minuni le-au mai ieșit din mâini în ultimele zile:

Se apropie Paștele, iar specialiștii de la Euforia Floral Boutique fac ultimele aranjamente pentru ca fiecare dintre casele voastre să îmbrace haine de sărbătoare, vesele și colorate.

În ultimele două săptămâni, artiștii care se joacă cu florile la Euforia Floral Boutique au robotit, au muncit din greu astfel încât toate aranjamentele și coronițele de Paște să fie gata la timp. S-au concentrat să fie pe gustul celor mai pretențioase gazde, care știu că nu doar sufletul – ci și spațiul în care acesta locuiește trebuie înfrumusețat așa cum se cuvine, pentru o sărbătoare atât de specială!

Cum poți intra în posesia unor asemenea decorațiuni?

Fie că preferi aranjamentele moderne, cu figuri de iepurași veseli sau chiar mesaje, fie că ești adeptul unor decorațiuni clasice, cu flori naturale sau artificiale, la Euforia Floral Boutique ai toate șansele să găsești ceea ce cauți. Și nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, privește aranjamentele din imaginile de mai jos:

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor decorațiuni de Paște, făcute din suflet, cu drag de flori și de oameni buni, musai să ajungi pe la Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Independenței. De altfel, oricând aveți nevoie de flori sau aranjamente, de luni și până duminică seara inclusiv, puteți trece pe la ei sau puteți lansa o comandă chiar online, pe www.euforiaonline.ro, de oriunde din țară sau din străinătate. Pe pagina lor de Facebook – Euforia Floral Boutique veți găsi zeci de aranjamente care să vă inspire atunci când căutați un buchet sau o cutie de flori specială pentru cineva drag vouă. Orice aranjament ați dori trebuie să știți doar atât, la Euforia Floral Boutique pot face orice buchet sau aranjament care să impresioneze.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!