17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Cauți un mărțișor inedit? Sute de modele unice te așteaptă la Atlantis Gold!

Vrei să dăruiești un mărțișor mai aparte? Și ai vrea ca persoana respectivă să-l poarte mult și bine, nu doar în primele zile ale lui Martie? La Atlantis Gold găsești sute de modele inedite de mărțișoare din aur sau argint. Apoi, pot fi atașate la o brățară sau un lănțișor, ca să fie veșnic primăvară!

Un mărțișor trebuie ales cu grijă, mai ales dacă îl dai unei persoane dragi! Iar a doua mare bucurie, pe lângă a-l dărui, e când vezi că persoana care l-a primit îl poartă nu doar în zilele lui Martie.

Atlantis Gold a pregătit ceva ce întrunește amândouă aceste lucruri! La ei găsești mărțișoare din aur sau din argint, sute de modele, ca să fie pe gustul oricui.

Mai mult, după ce se ia din piept, mărțișorul poate fi atașat la o brățară sau la un lănțișor. Astfel că persoana care l-a primit îl poate asorta la o ținută de ocazie, la o plimbare în parc sau pur și simplu să-și „țină” primăvara aproape de suflet, în fiecare zi.

Iar dacă nu doriți să mergeți pe modelul tradițional „de pus în piept”, puteți cumpăra brățări frumoase sau lănțișoare ce conțin culorile mărțișorului.

Așadar, nu vă faceți probleme! Mergeți la Atlantis Gold, în incinta B1 Shopping și găsiți-vă mărțișorul pe care vreți să-l oferiți persoanelor dragi! Au program de luni până duminică, între orele 09:00 – 21:00, așa că nu va faceți probleme că aveți program mai lung la lucru.

Mai mult, puteți să vă orientați din timp și pentru cadourile ce doriți să le oferiți femeilor speciale din viața voastră, de 8 Martie! Niciodată o bijuterie nu a dat greș! Mai ales dacă e de la Atlantis Gold!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...