24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Ce condiții trebuie să îndeplinească medicii pentru a primi o locuință de serviciu. Care sunt favorizați :

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de astăzi, au fost adoptate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească medicii pentru a primi o locuință în noul bloc ridicat de autoritățile județene. Care specialiști au prioritate:

Consilierii județeni au adoptat astăzi lista de criterii și condiții pe care trebuie să le îndeplinească medicii pentru a primi o locuință din noul bloc dedicat lor, ridicat de autoritățile județene, în colaborare cu Agenția Națională pentru Locuințe.

Potrivit proiectului de hotărâre, punctele cele mai multe le primesc medicii care stau cu chirie, care sunt căsătoriți și au copii și care lucrează în spital.

Astfel, cei care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița primesc 64 de puncte, în timp ce angajații din alte unități medicale primesc doar 60 de puncte. De asemenea, medicii în specialitatea cu deficit de personal în municipiul Bistrița primesc mai multe puncte – 68, decât ceilalți care nu sunt specialiști în domenii fără deficit – 66 de puncte.

Consiliul Județean și Agenția Națională pentru Locuințe a început în 2017 lucrările la un bloc cu 24 de apartamente pe strada Prundului. Este vorba despre apartamente cu una și două camere.

Clădirea este ridicată de Record SRL, pentru aproximativ trei milioane de lei, cu TVA. Termenul de finalizare al investiției este luna ianuarie a anului 2019.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.