9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Ce condiții trebuie să îndeplinească medicii pentru a primi o locuință de serviciu. Care sunt favorizați :

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de astăzi, au fost adoptate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească medicii pentru a primi o locuință în noul bloc ridicat de autoritățile județene. Care specialiști au prioritate:

Consilierii județeni au adoptat astăzi lista de criterii și condiții pe care trebuie să le îndeplinească medicii pentru a primi o locuință din noul bloc dedicat lor, ridicat de autoritățile județene, în colaborare cu Agenția Națională pentru Locuințe.

Potrivit proiectului de hotărâre, punctele cele mai multe le primesc medicii care stau cu chirie, care sunt căsătoriți și au copii și care lucrează în spital.

Astfel, cei care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița primesc 64 de puncte, în timp ce angajații din alte unități medicale primesc doar 60 de puncte. De asemenea, medicii în specialitatea cu deficit de personal în municipiul Bistrița primesc mai multe puncte – 68, decât ceilalți care nu sunt specialiști în domenii fără deficit – 66 de puncte.

Consiliul Județean și Agenția Națională pentru Locuințe a început în 2017 lucrările la un bloc cu 24 de apartamente pe strada Prundului. Este vorba despre apartamente cu una și două camere.

Clădirea este ridicată de Record SRL, pentru aproximativ trei milioane de lei, cu TVA. Termenul de finalizare al investiției este luna ianuarie a anului 2019.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.