17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Ce i-au făcut polițiștii unui neamț, în Șintereag

Weekendul a început cât se poate de negru, cu un accident rutier mortal. În zilele libere de sfârșit de săptămână polițiștii au aplicat peste 500 de sancțiuni și au întocmit patru dosare penale.

Vineri noaptea, un biciclist a fost omorât după ce a fost lovit de un autoturism condus de un polițist. Mai mult, acesta era și băut.

Oamenii legii au depistat sute de nereguli, în trafic, pe perioada weekendului.

  1. Vineri, polițiștii rutieri din Beclean au depistat în trafic un tânăr, de 25 ani, din Șieu-Sfântu. Acesta conducea o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, pe DN17, între localitățile Beclean și Șintereag. Polițiștii au descoperit că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
  2. La data de 14 aprilie, tot polițiștii din Beclean, au identificat în trafic un bărbat, de 47 ani, din Bistrița, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN17, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
  3. Ieri, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic, pentru control un bărbat, de 32 ani, din Bistrița. Acesta conducea un autoturism, prin localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat. Astfel, s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
  4. La data de 15 aprilie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au depistat în trafic un cetățean german. Acesta conducea un autoturism pe DN17, prin Șintereag, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, în perioada 13-15 aprilie a.c., polițiștii au aplicat peste 540 de sancțiuni, în valoare totală de peste 130.000 de lei. De asemenea, au reținut 30 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: