14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Ce se mai fură în Bistrița-Năsăud: aparat de sudură, pompă de apă și trusă de scule

Doi bărbați au furat dintr-o gospodărie din Posmuș bunuri în valoare de aproximativ 2.300 de lei, printre acestea numărându-se un aparat de sudură, un motoferăstrău, o pompă de apă și o trusă de scule. Polițiștii au reușit să le recupereze și să i le returneze proprietarului.

În data de 16 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe bunuri au fost sustrase dintr-un imobil din Posmuș.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști și a probatoriului administrat au fost identificați și ulterior depistați doi bărbați de 44 și 30 de ani, din Dipșa și Posmuș, bănuiți de comiterea faptelor.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au reușit recuperarea integrală a prejudiciului comis prin infracțiunea de furt calificat”, spun cei de la IPJ BN.

Bunurile, un aparat de sudură, un motoferăstrău, o pompă de apă, un rotopercutor, o trusă de scule, mai multe cabluri electrice și unelte, în valoare totală de aproximativ 2300 de lei, au fost recuperate și returnate proprietarului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat în vederea documentării faptei și stabilirii participației penale”, mai explică reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?