18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Ce sfat are liderul PNL BN pentru deputatul Doina Pană

Sâmbătă seara, în cea de a doua zi de proteste la nivel național, Doina Pană și-a exprimat opinia în legătură cu protestul Diasporei. Aceasta susține că Diaspora ar fi fost ”huligani violenți cu dotare paramilitară”. Răspunsul pentru aceste acuzații vine chiar din partea liderului PNL Bistrița, Ioan Turc:

Weekendul acesta a fost dedicat protestelor, în toată țara. La Bistrița, oamenii s-au strâns și ei, cu mic cu mare, pentru a fi solidari cu românii stabiliți în străinătate, despre care deputatul Doina Pană susține că ar fi niște impostori:

„Ce-am citit astăzi că s-a întâmplat la miting m-a siderat și m-a convins că acolo N-A FOST DIASPORA. Au fost huligani violenți cu dotare paramilitară din categoria #rezist care au încercat să ocupe clădirea Guvernului, au insultat jandarmii, au aruncat asupra lor cu URINĂ, FECALE, pietre și bucăți de asfalt. Au avut temă clară să răstoarne prin forță Guvernul, indiferent de preț, chiar cu prețul vieții unei femei jandarm care se zbate acum între viață și moarte!”, a declarat fostul ministru PSD. Întregul său mesaj poate fi citit AICI.

Mesajul transmis de Doina Pană nu a rămas fără ecou. Printre cei care au reacționat s-a numărat parlamentarul USR Cristina Iurișniți, dar și liderul PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

„Observ că doamna Doina Pană nu a evoluat deloc în cei 30 de ani  care au trecut de la evenimentele din 1989. Nu putem uita faptul că în 1990, Iliescu i-a catalogat drept «huligani» și «golani» pe oamenii care protestau, pe cei care cereau ca România să intre pe un drum al democrației reale. Acum, un demnitar al statului Român îi cataloghează la fel pe oamenii care au înțeles să-și exprime nemulțumirea față de modul în care PSD gestionează problemele acestei țări. Este curios modul în care atât Liviu Dragnea, cât și obedienții din jurul lui, printre care cu regret observ că se află și doamna Doina Pană, fac apel la protejarea statului de drept în condițiile în care dl Liviu Dragnea batjocorește în fiecare zi statul de drept prin eforturile susținute PSD pentru modificarea legilor justiției în așa fel încât penalii să scape de dosare. Este oripilant să-i auzi tocmai pe acești oameni și obedienții lor susținători făcând apel la protejarea statului de drept”, a declarat acesta.

Tot Ioan Turc susține faptul că cei care au agitat atmosfera din Piața Victoriei ar fi fost de fapt „huligani” trimiși de PSD.

„Am observat ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei și îmi exprim regretul pentru suferințele celor care au participat la acele evenimente. Din nefericire, ordinele au fost așa cum deja s-a aflat, de a intra în forță în cei care protestau în Piața Victoriei. De asemenea, toate circumstanțele arată faptul că PSD s-a folosit de elemente huliganice pentru a provoca reacția forțelor de ordine astfel încât manifestanții pașnici să aibă de suferit, să fie intimidați. Să nu uităm imaginile cu L. Dragnea la Înalta Curte de Justiție și Casație, acolo unde în loc să fie protejat de către elemente ale statului, a fost protejat de către interlopi. Aceiași interlopi se pare că ar fi provocat și violențele din Piața Victoriei. O sfătuiesc pe doamna Pană să se comporte în deplin acord cu vârsta domniei sale, cu profesia de dascăl, și să-și ceară scuze celor pe care i-a jignit cu atât de multă ușurință. Liviu Dragnea a început să fie deja istorie împreună cu toți obedienții care-l susțin”, mai spune Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!