21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Cea mai rece dimineață în județ: S-au înregistrat -13.1°C în Bichigiu!

„Am consemnat cea mai rece dimineață a sezonului hibernal 2023-2024, în județul Bistrița-Năsăud!” – spune Mihai Bălan, de la ONG „Meteo.BN”. Cel mai frig a fost la Bichigiu, aici termometrele indicând -13.1°C. La Bistrița, mercurul din termometre s-a oprit la -8.4°C.

Astăzi a fost cea mai rece dimineață a sezonului hibernal 2023-2024.

Ger, azi-noapte, pe arii extinse, în județul nostru. Valorile de temperatură au coborât sub -10°C, pe arii extinse. Cel mai frig a fost la Bichigiu, aici termometrele indicând -13.1°C.

Este, de fapt şi cea mai scăzută valoare a sezonului hibernal 2023-2024. La Bistrița, mercurul din termometre s-a oprit la -8.4°C”, explică Mihai Bălan, de la ONG „Meteo.BN”.

Cele mai scăzute temperaturi au fost înregistrate în:

Bichigiu : -13.1°C

Lunca Ilvei : -12.5°C

Romuli : -12.1°C

Târlişua : -12.1°C

Rodna : -12°C

Poiana Ilvei : -11.7°C

Orheiu Bistriței : -11.2°C.

Începând de astăzi, vremea se va încălzi accentuat, iar din această seară aşteptăm ploi – mai spune Mihai Bălan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: