18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

CEHIA: Deși cu un cauciuc uzat și asfalt cu temperatura de peste 50 de grade, Sorin Pop și motocicleta galbenă tot au urcat pe podium

O competiție cum nu a mai fost alta, cel puțin pentru mine. Piele de găină non-stop e puțin spus”, a povestit pentru Bistrițeanul.ro Sorin Pop. Deși cu un cauciuc uzat și asfalt cu temperaturi de peste 50 de grade, Sorin și motocicleta galbenă au reușit să urce pe podium.

Două campionate dedicate pasionaților de motoare pe două roți au avut loc în Cehia. Pe circuitul BRNO s-au desfășurat Campionatul Național al României și Campionatul European Alpe Adria CUP.

Bistrița-Năsăud a fost reprezentată la aceste competiții de Sorin Pop și motocicleta galbenă.

„A fost o experiență cum nu am mai trăit. A fost apogeul a tot ce am experimentat până acum. Piele de găină non-stop e puțin spus. EXTRAORDINAR ce atmosferă, cum au decurs lucrurile, ce organizare…! A fost woow!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Sorin Pop.

Competiția nu a fost lipsită de provocări. Dar Sorin și motocicleta galbenă au reușit să urce pe podium.

Circuit BRNO , Cehia.

Race 1 – Sâmbătă – „Locul 3” Campionatul Național al României

  • Locul 11 – Campionatul European Alpe Adria CUP 1000

Race 2 – Duminica – „Locul 3” in Campionatul Național al României

  •  Locul 15 – Campionatul European Alpe Adria CUP 1000
Cel mai important rezultat pentru mine este Locul 11 din cursa European Alpe Adria. A fost o zi de sâmbătă perfectă pentru mine, deși am avut emoții pentru calificarea în cursă. Dar m-am calificat, am plecat de pe grilă din poziția 15 și am terminat pe 11.
Am simțit că se poate mai bine! La start am evitat un pilot căruia i s-a oprit motorul pe grilă. Am pierdut poziții dat am recuperat!
Duminică vroiam mai mult, dar din păcate nu am mai avut posibilitatea să-mi achizitionez un cauciuc spate. Am mers cu un cauciuc uzat, care din turul doi a început să-mi alunece spatele.
Un circuit de MotoGP superb, tehnic, cu viraje de mare viteza, diferențe de nivel, o experienta frumoasa care am trăit-o datorită Consiliul Județean Bistrița-Năsăud , deoarece prin proiectul aprobat am schimbat motorul motocicletei Kawasaki, mai multă putere, mai multă electronică.
„Motocicleta galbenă” KAWASAKI-ul a mers perfect, un mare MULȚUMESC prietenului Sorin Dumitru „Mashinuta” pentru pregătirea motocicletei și suportul tehnic de la circuit” a transmis Sorin Pop.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!