15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Cei care vor să ajungă criminaliști sau instructori de tir fără să fi călcat în vreo școală de poliție au acum șansa! IPJ scoate la concurs 12 posturi

Cei care vor să ajungă criminaliști sau care vor să lucreze la investigarea criminalității economice sau la comunicații și informatică în cadrul IPJ fără a fi călcat prin vreo școală de poliție au acum șansa. Inspectoratul de Poliție Județean scoate la concurs 12 posturi din sursă externă.

Inspectoratul de Poliție Județean scoate la concurs 12 posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă. Este vorba despre 11 posturi de ofițeri de poliție și un post de agent de poliție.

Posturile scoase sunt din specialitățile: comunicații și informatică, pregătire profesională (de exemplu instructor de tir), investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, prevenirea criminalității.

Printre cerințele care condiționează participarea la concurs se numără: să nu fie în curs de urmărire penală sau de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni, să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani. De asemenea, cei care vor să-și încerce norocul nu trebuie să fie în niciun partid politic, să nu aibă tatuaje care să nu poată fi acoperite inclusiv de ținuta de vară.

Înscrierile se fac online, până în 5 octombrie. Mai multe informații despre posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare sau documente necesare puteți găsi AICI.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...