31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Cel mai tare concurs de robotică din Bistrița începe mâine, la Sala Polivalentă: 12 echipe înscrise și peste 150 de participanți

Se anunță o competiție plină de energie și creativitate, sâmbătă și duminică, la Sala Polivalentă din Bistrița. Aici se desfășoară ediția a 3-a a concursului BOLTS & SPEED.

Echipa de robotică Bolts and Gears, împreună cu AtomicBots, Colegiul Național Liviu Rebreanu” și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița organizează ediția a 3-a a concursului de robotică BOLTS & SPEED.

Evenimentul se desfășoară la Sala Polivalentă, Bistrița (str. Vasile Conta) în perioada 6-7 iulie 2024. Echipe talentate din toată țara își vor demonstra la Bistrița abilitățile și inovațiile în domeniul roboticii.

Concursul implică transformarea roboților în mașini de curse. Îi încurajăm astfel pe elevi să-și dezvolte creativitatea și competențele tehnice într-o activitate unică în România.

La edițiile anterioare au participat peste 300 de elevi. La ediția din 2024 sunt așteptați la Bistrița peste 150 de participanți din cele 12 echipe înscrise până la momentul actual. Cele mai talentate și antrenate echipe se vor întrece pentru premii în valoare de 6500 de lei și trofee.

Așteptăm cu nerăbdare participarea echipelor din Alba Iulia, Bistrița, Cluj-Napoca, Gherla, Iași, Sângeorz-Băi, Satu Mare și Zalău. Vor veni cu propriile inovații și abilități tehnice la concurs și vor aduce un plus de diversitate și competitivitate evenimentului nostru”, au transmis elevii de la Bolts and Gears.

Programul BOLTS & SPEED:

 • 6 iulie 2024:

  • 10:00 – 11:00: Festivitatea de deschidere
  • 11:00 – 13:00: Proba de Drag Racing
  • 14:00 – 14:30: Invitat special, Mihai Ban, pilot de off-road, participant la Raliul Dakar.
  • 15:00 – 18:00: Proba de off-road
 • 7 iulie 2024:

  • 09:00 – 12:00: Proba de raliu
  • 12:00 – 13:00: Evaluarea Design-ului Mașinilor
  • 14:00 – 14:30: Ceremonia de Premiere

Sincere mulțumiri și recunoștință sponsorilor noștri, care au contribuit în mod esențial la realizarea acestui proiect prin generozitatea și susținerea lor. Le transmitem întreaga noastră apreciere”, au mai precizat organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.