-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Festivalul Celtic Transilvania începe vineri, 21 iulie, lângă Băile Figa: O experiență magică, un weekend de vis „all inclusive”

Festivalul Celtic Transilvania a ajuns la ediția a VII-a și promite o experiență de vacanță magică și un weekend de vis „all inclusive”, în 21 – 22 – 23 iulie, lângă Băile Figa.

Este vorba, între altele, de un festival rock cu trupe de legendă, străine și românești. Câteva dintre acestea se află pentru prima oară în România.

Trupele invitate în 2023 sunt Grave Digger, CORVUS CORAX (Era Metallum Show), SKYCLAD, Dirty Shirt, Wolfarian, Aether, Bucovina, dordeduh, Harmăsar, Truda, E-an-na, Bucium, Kempes Romania, GAV și Zgripsorum.

Tot la Festivalul Celtic Transilvania aveți ocazia să faceți o călătorie în timp, în istoria antică a Transilvaniei. Vă sprijină, în acest demers, câteva dintre cele mai bune grupări de reconstituire istorică. E vorba despre Omnis Barbariaia, Terra Dacica Aeterna Historia Renascita, Asociația Culturală Istoria Interactivă Petrodava, Amicii Muzeului Zalau și Celtic Heritage Society Burgas.

Iubitorii de motociclete vor putea să admire sau să participe la parada moto care va străbate orașul de la un capăt la altul.

Sâmbătă noaptea vom avea parte de un show pirotehnic și jonglerii cu foc alături de Deep Project. Pasionații de adrenalină vor putea să zboare cu balonul și chiar să sară din el! De zborurile de agrement și bungee jumping din balon cu aer cald se vor ocupa AX!Sport din Bulgaria.

Laser Tag Fonix Cluj-Napoca ne provoacă să ne învingem adversarii pe câmpul de luptă de la Figa.

Totodată, în apropierea locației festivalului se află Herghelia Beclean, renumită în Europa pentru caii crescuți aici. Se poate vizita.

Iubiți drumețiile in natură? Nimic mai simplu: pădurea ne înconjoară și vă așteaptă să o explorați.

Tot aici puteți vedea situl arheologic de exploatare a sării, datat cca 3000 ÎH, unul dintre cele mai reprezentative din Europa”, au transmis organizatorii.

Nu în ultimul rând, cireașa de pe tort și perla coroanei: Băile Figa…

Aici vă puteți relaxa în piscine cu apă dulce sau sărată, caldă sau rece. Puteți face împachetări cu nămol terapeutic, aerosoli salini sau băi de soare.

Sunt piscine cu apă de diferite mărimi, iar pentru un plus de adrenalină și distracție aveți la dispoziție și toboganele.

Festivalul Celtic Transilvania este unicul eveniment de acest gen din România și chiar din estul Europei care vă oferă atâtea alternative de distracție.

Este vorba, desigur, de un festival „family friendly”. Puteți participa aici cu bunicu’, copilu’, cățelu’ și pisicu’. 

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit – însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit…”, au transmis organizatorii.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.festivalulceltictransilvania.ro.

Informații se găsesc și pe paginile rețelelor de socializare:

Facebook, Instagram, TikTok

Găsiți încă bilete accesând linkurile de mai jos:  www.ambilet.ro , www.iabilet.ro , www.bilete.ro , www.extasy.ro

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...