6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Micii Prinți de la Centrul pentru Autism îl așteaptă pe Moș Crăciun. Vrei să fii ajutorul lui?

Și micii prinți de la Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț îl așteaptă pe Moș Crăciun. Poți să fii ajutorul Moșului pentru cei 55 de copii diagnosticați cu autism donând cărți pentru copii, jucării sau dulciuri:

Cei care vor să facă o faptă bună și să-i sprijine pe copiii diagnosticați cu autism de la Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț pot să devină perioada aceasta ajutoarele lui Moș Crăciun.

Centrul pregătește cadouri pentru 55 de copii diagnosticați cu autism. Acestea vor fi compuse din cărți pentru copii, jucării și dulciuri.

Cum puteți ajuta? Le puteți duce la dresa Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț de pe strada Independenței, de la nr. 79. Mai multe informații puteți afla sunând la numărul de telefon 0751389403.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: