6 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

Tot ce trebuie să știi despre biberoanele Avent. Cum te pot ajuta în creșterea bebelușului tău

Biberoanele sunt prezente în viața fiecărui bebeluș și, deși par un obiect fără prea mare importanță la prima vedere, ele sunt foarte valoroase pentru o mămică, atunci când vine vorba de hrănirea corectă a copilului. Așadar, și aceste obiecte au trecut, în timp, prin diferite modificări, fiind concepute cu grijă pentru a satisface nevoile atât ale copiilor, cât și ale părinților, oferind o serie de beneficii. În acest articol, vom vorbi despre o gamă cunoscută de sticle pentru lapte, dar și despre ce îi poate oferi un astfel de obiect celui mic.

Iată de ce trebuie să alegi biberonul de la Avent:

  1. Forma biberonului este una cât mai apropiată de forma sânului mamei

Unu prim aspect al biberoanelor de la Avent este legat de designul lor, care imită cu precizie sânul matern. Acest lucru este foarte important pentru sugari, care trec de la alăptare, la hrănirea cu sticla, pentru a-i putea oferi copilului un confort în timpul mesei. Forma perfect lucrată și materialul din care sunt concepute acestea oferă o prindere cât mai ușoară, ajutând, astfel micuțul să se simtă în largul lui, atunci când mănâncă laptele.

2. Pot preveni colicii și durerile de burtă

Un alt avantaj este că aceste tetine au un sistem de ventilație inovator. În general, bebelușii, atunci când sug, sunt lacomi și pot înghiți cantități mari de aer, ceea ce poate duce la gaze și dureri de burtică.

Așadar, specialiștii au venit cu o ideea inedită, integrând un sistem de ventilație în biberoanele Avent, care previne formarea bulelor de aer în lapte, reducând, astfel, riscul de colici și disconfortul creat în timpul alăptării. Dacă și tu ești în căutarea unei astfel de sticle, cei de la altex.ro, îți pun la dispoziție o gamă largă de modele din care poți alege.

3. Poți alege dintr-o gamă variată de tetine

Mai mult, biberoanele de la Avent au variante cu diferite forme de tetine, potrivite nevoilor individuale ale fiecărui copil. Acestea pot avea debit diferit, permițându-i sugarului să aibă parte de fluxul de lapte, în funcție de capacitățile de supt sau de vârsta pe care o are acesta. Dacă ai un nou-născut, nivelul de lichid trebuie să fie unul scăzut, pentru ca cel mic să nu se înece, de exemplu. Așadar, aceste sticle îți permit să le adaptezi în funcție de vârsta pe care o are bebelușul și de necesitățile lui în timpul creșterii.

5. Sunt fabricate din materiale sigure și non-toxice

Nu în ultimul rând, materialele din care sunt confecționate tetinele sunt sigure și non-toxice, iar, astfel, le oferă părinților un plus de siguranță asupra calității produselor folosite de copiii lor. Mai mult, acestea sunt fabricate dintr-un plastic de înaltă calitate sau din sticlă, ele fiind recunoscute pentru durabilitatea lor.

În concluzie, biberoanele de la Avent sunt o alegere excelentă, dacă vrei să ai un  produs de calitate și sigur, atunci când vine vorba de hrănirea bebelușului tău. Datorită noilor tehnologii, îi poți oferi celui mic confortul de care are nevoie în timpul mesei, lucru care vine și cu un somn liniștit, atât pe timpul nopții, cât și în timpul zilei. Tu ce fel de sticle folosești pentru cel mic?

Sursă foto: freepik.com

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: