15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Centrul comercial de pe Calea Moldovei își pregătește extinderea

Inaugurat în toamna anului trecut, centrul comercial B1Shopping își pregătește extinderea. O nouă clădire care va adăposti magazine va fi ridicată lângă cea existentă.

Apple Development, dezvoltatorul imobiliar care a inaugurat în toamna anului trecut centrul comercial B1 Shopping de pe Calea Moldovei, se pregătește de extindere.

În acest sens, dezvoltatorul a cerut un acord de mediu pentru încă un corp de clădire, care va găzdui, de asemenea, magazine. Deocamdată nu au fost anunțate brand-urile care vor veni cu această ocazie la Bistrița.

„Prin proiect se propune construirea unui imobil în regim de înălțime parter, cu destinația de galerie comercială care va cuprinde spații comerciale, mărfuri alimentare și nealimentare diverse, bar/cafenea – acesta fiind al doilea corp din cadrul Centrului Comercial Galeria Bistrița”, se arată în proiectul depus la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

Suprafața totală a terenului este de 3.468 de metri pătrați și include o suprafață construită, alei pietonale, spații verzi și parcări exterioare. Odată cu noul corp de clădire se va mări și parcarea, numărul fiind suplimentat cu 57 – 21 pentru centrul comercial și 36 pentru KFC.

Luna aceasta se va inaugura și centrul comercial de lângă piața rușilor. Acesta va avea și food court, mai multe branduri căutându-și deja personal.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...