-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Este oficial: spectaculosul Centru Legacy de la Băile Figa va fi inaugurat la jumătatea lunii noiembrie

Centrul Legacy, una dintre cele mai spectaculoase facilități de la Băile Figa este gata să își deschidă porțile. Acesta va fi inaugurat în 17 noiembrie, în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș.

Primăria Beclean se pregătește să inaugureze la Băile Figa în 17 noiembrie centrul Legacy, una dintre cele mai interesante facilități din cadrul complexului. La eveniment este așteptat și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș.

Noul centrul vine să ofere alternative de petrecere a timpului liber turiștilor care ajung la Băile Figa și să îi țină în zonă mai mult de un weekend. De asemenea, centrul vine și cu facilități pentru locuitorii orașului Beclean.

În interior au fost amenajate mai multe bazine cu apă caldă, de dimensiuni diferite, care vor fi funcționale pe tot parcursul anului. Printre ele se numără și un bazin cu funcții de recuperare, un bazin cu jocuri de apă sau un bazin cu apă sărată.

Este amenajată o zonă de relaxare și recreere, o sală de fitness, una de bowling, dar și o bibliotecă. La acestea se adaugă o sală de gimnastică, ateliere creative și un spațiu expozițional.

În exterior, pe 6.800 de metri pătrați au fost amenajate locuri de joacă pentru copii și spații verzi.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. UN PAS MARE DE MINUNAT SI DE A ANCURAJA ACEST PRIMAR DE LA -BECLEAN CARE FACE -MINUNI SI NU -FURA BANI -ASA DA O ADMOSFERA AN RO. SI AN BN. SA FI SI SA AI UNDE MERGE SA PETRECI TIMPUL TAU -FELICITARI DOMN.PRIMAR .

  2. Foarte bine ca se deschide și în interior, sa se poata folosi tot timpul anului.Felicitari domnului primar și întregii echipe.Ptr.turisti trebuie și stațiile de autobuze electrice puse la punct cu băncuțe, acoperise.Statiunea e fr.ok,am ajuns în vara,am făcut împachetări cu nămol,baie cu apa sarata.

  3. Mama ei de limba română , a trebuit sa citesc de 2 ori mesajele , să pot înțelege .
    Lăsați-vă de scris mesaje , frate , împachetați -va in nămol și rămâneți așa împachetați măcar 50 de ani .

  4. E minunat dar daca ar exista si o baza de tratament adica fizioterapie avand in vedere ca baile sarate exista deja
    Sa aveti contract cu casa de asigurari de sănătate sa poata beneficia si cei cu probleme de sănătate si posibilități financiare aproape imposibile
    Va mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: