12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Cerșetorii minori, amendați! Cei majori au mai scăpat și numai cu avertismente:

În aproape cinci luni de zile, polițiștii locali au identificat 41 de cerșetori în Bistrița, din care patru erau minori. Aceștia din urmă au fost amendați toți. Unii cerșetori majori au „scăpat” și numai cu avertisment.

8.615 lei este valoarea amenzilor aplicate cerșetorilor, de la începutul anului încoace. Dar, așa cum se întâmplă și în cazul aurolacilor, mulți nu-și plătesc amenzile și nimeni nu are ce le face.

Polițiștii locali informează în raportul lor că de la începutul anului au depistat 37 de cerșetori majori. Aceștia au „cumulat” 55 de amenzi și șase avertismente.

În ce privește minorii, s-ar părea că doar patru au fost depistați apelând la mila trecătorilor. Toți patru au primit amenzi.

Săptămâna trecută, trei cerșetori au fost sancționați de polițiștii locali. Doi erau din județul Cluj.

„În faţa unui imobil de pe Bulevardul Decebal a fost depistat în timp ce solicita sprijin financiar din partea trecătorilor, numitul U. C. (domiciliat în municipiul Dej, judeţul Cluj). Pentru faptele comise în mod repetat i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 100 lei şi îndepărtat din zonă. Un incident asemănător a fost constatat în faţa unui magazin alimentar de pe strada Ştefan cel Mare, unde numita M.  C.P. (domiciliată în localitatea Viile Tecii), a fost din nou surprinsă apelând în mod repetat la mila cetăţenilor. I-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 150 lei. Pe Calea Moldovei, în parcarea din faţa unui complex comercial, a fost surprinsă apelând la mila trecătorilor, numita L.  L. (identificată ulterior cu domiciliul în localitatea Recea-Cristur, judeţul Cluj). Pentru faptele săvârşite a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.” se arată în raportul Poliției Locale.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?