11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

USR Plus: Duminică mergeți la VOT!

În perioada campaniei, candidații Alianței împreună cu președintele USR Dan Barna au fost în toate marile orașe din țară, dar și în satele îndepărtate. Problemele cetățenilor diferă de la o regiune la alta, dar în fond au un numitor comun: schimbarea vechii clase politice care a făcut din corupție o politică de stat.

Au rămas mai puțin de 3 zile până la alegerile europarlamentare și referendumul din 26 Mai.
Dacă încă mai căutați motive să mergeți la vot, trebuie să știți că Alianța 2020 USR PLUS are cei mai buni candidați și un întreg proiect pentru Parlamentul European, singurii din România de altfel.
Așa că, dacă aveți plănuită o ieșire în aer liber pentru weekend, duminică mergeți la VOT!
Puteți vota în orice secție din țară, chiar dacă nu vă aflați în localitatea de domiciliu.
Trebuie doar să aveți buletinul valabil la voi.
Mergeți la vot și alegeți Alianța 2020 USR PLUS, locul 2 pe buletinul de vot! Și de două ori DA la referendum. 

Promovare electorală

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.