25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO: Drumul spre Jelna se surpă văzând cu ochii. Reparațiile „stau” în fondurile de la Guvern

În urma ploilor care s-au abătut în ultimul timp asupra județului, are de suferit și infrastructura! Drumul care face legătura între Bistrița și Jelna se surpă văzând cu ochii. Deși situația se agravează de la o zi la alta, nu se poate face nimic. Până nu vin bani de la Guvern.

Ploile din ultima vreme lasă efecte serioase în urma lor. Drumul care duce spre Jelna, imediat după intersecția cu Valea Ghinzii o ia la vale! O bucată mare din acesta s-a surpat, amenințând o întreagă bandă de circulație.

Bistrițeanul.ro a scris despre această situație încă de acum două zile. Puteți reciti materialul mai jos.

FOTO: Se surpă drumul spre Jelna!

 

La acea vreme, viceprimarul Cristian Niculae spunea că se așteaptă banii de la Guvern pentru a putea demara lucrările de reconstrucție. Până vin banii de la stat, autoritățile au montat doar niște stâlpi pentru a evita o nenorocire, deși drumul se surpă de la o zi la alta, lăsând un gol din ce în ce mai mare.

Suntem în faza în care s-a constitut comisia de evaluare a pagubelor din întreg județul. Toate pagubele identificate vor fi centralizate și trimise domnului prefect. Abia după aceea se va face o solicitare către Guvern pentru accesarea fondului de rezervă. În această situație banii ar trebui să fie alocați destul de repede. Se va interveni la remedierea tuturor pagubelor în funcție de gravitatea acestora. Drumul care duce spre Jelna se va regăsi cu siguranță pe lista cu priorități”, spune Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, pentru Bistrițeanul.ro.

Vă reamintim că județul Bistrița-Năsăud se află în continuare sub atenționare COD GALBEN de inundații până la ora 23:45.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.