-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO: Se surpă drumul spre Jelna!

Ploile din ultima perioadă au început să erodeze inclusiv asfaltul. Drumul spre Jelna, imediat după intersecția cu Valea Ghinzii, o pornește la vale. O bucată bună din carosabil este deja ruptă și ploile continue nu ajută deloc.

Șoferii care o pornesc spre Jelna trebuie să fie foarte atenți. Imediat după intersecția cu Valea Ghinzii, o porțiune din asfalt a fost erodată și a luat-o la vale.

De vină ar fi ploile și faptul că nu ar exista șanțuri de scurgere a apelor pluviale.

S-ar părea că situația este așa încă de vineri, imediat după ce Bistrița a ieșit de sub codul portocaliu de ploi.

Acum, Valea Budacului este sub cod roșu de ploi, ceea ce înseamnă că situația doar se va agrava.

Bine că nu s-a făcut centura Bistriței pe acolo, pe Valea Budacului, că acum era dusă”, au comentat unii la postarea imaginilor cu drumul surpat.

Viceprimarul Bistriței a explicat că s-a făcut o evaluare a pagubelor din ultima perioadă și s-a trimis listă pentru fonduri urgente, la Guvern.

Și drumul acesta și și alte zone au fost evaluate, și în funcție de pagube am întocmit o listă cu cele necesare și am trimis la Guvern pentru accesare fonduri de urgență. Acum, lucrările la drumul acesta vor dura, că e de făcut proiectare și consolidare. Dar e semnalizat ca să nu treacă mașini pe acolo să se întâmple și vreo nenorocire. Dar situația e analizată și luată în calcul”, a explicat Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: