12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTO: Se surpă drumul spre Jelna!

Ploile din ultima perioadă au început să erodeze inclusiv asfaltul. Drumul spre Jelna, imediat după intersecția cu Valea Ghinzii, o pornește la vale. O bucată bună din carosabil este deja ruptă și ploile continue nu ajută deloc.

Șoferii care o pornesc spre Jelna trebuie să fie foarte atenți. Imediat după intersecția cu Valea Ghinzii, o porțiune din asfalt a fost erodată și a luat-o la vale.

De vină ar fi ploile și faptul că nu ar exista șanțuri de scurgere a apelor pluviale.

S-ar părea că situația este așa încă de vineri, imediat după ce Bistrița a ieșit de sub codul portocaliu de ploi.

Acum, Valea Budacului este sub cod roșu de ploi, ceea ce înseamnă că situația doar se va agrava.

Bine că nu s-a făcut centura Bistriței pe acolo, pe Valea Budacului, că acum era dusă”, au comentat unii la postarea imaginilor cu drumul surpat.

Viceprimarul Bistriței a explicat că s-a făcut o evaluare a pagubelor din ultima perioadă și s-a trimis listă pentru fonduri urgente, la Guvern.

Și drumul acesta și și alte zone au fost evaluate, și în funcție de pagube am întocmit o listă cu cele necesare și am trimis la Guvern pentru accesare fonduri de urgență. Acum, lucrările la drumul acesta vor dura, că e de făcut proiectare și consolidare. Dar e semnalizat ca să nu treacă mașini pe acolo să se întâmple și vreo nenorocire. Dar situația e analizată și luată în calcul”, a explicat Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....