24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO: Se surpă drumul spre Jelna!

Ploile din ultima perioadă au început să erodeze inclusiv asfaltul. Drumul spre Jelna, imediat după intersecția cu Valea Ghinzii, o pornește la vale. O bucată bună din carosabil este deja ruptă și ploile continue nu ajută deloc.

Șoferii care o pornesc spre Jelna trebuie să fie foarte atenți. Imediat după intersecția cu Valea Ghinzii, o porțiune din asfalt a fost erodată și a luat-o la vale.

De vină ar fi ploile și faptul că nu ar exista șanțuri de scurgere a apelor pluviale.

S-ar părea că situația este așa încă de vineri, imediat după ce Bistrița a ieșit de sub codul portocaliu de ploi.

Acum, Valea Budacului este sub cod roșu de ploi, ceea ce înseamnă că situația doar se va agrava.

Bine că nu s-a făcut centura Bistriței pe acolo, pe Valea Budacului, că acum era dusă”, au comentat unii la postarea imaginilor cu drumul surpat.

Viceprimarul Bistriței a explicat că s-a făcut o evaluare a pagubelor din ultima perioadă și s-a trimis listă pentru fonduri urgente, la Guvern.

Și drumul acesta și și alte zone au fost evaluate, și în funcție de pagube am întocmit o listă cu cele necesare și am trimis la Guvern pentru accesare fonduri de urgență. Acum, lucrările la drumul acesta vor dura, că e de făcut proiectare și consolidare. Dar e semnalizat ca să nu treacă mașini pe acolo să se întâmple și vreo nenorocire. Dar situația e analizată și luată în calcul”, a explicat Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.