6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Chef Nina Rus și bucatele ei pun Bistrița Năsăud pe harta locurilor de vizitat pentru delicii culinare

Nina Rus a început timid, acum câțiva ani, să gătească păstrăv. S-a perfecționat treptat, ajungând chef și reușind să pregătească preparate inedite. Revista DRIVE a menționat Păstrăvăria Rin ca unul din locurile unde ”merită să mergi” dacă dorești să mănânci ceva deosebit.

În 2013, Gabi Rus punea bazele unei păstrăvării la Romuli. Visul său îndrăzneț vi l-am prezentat în Povestea de Joi.

Nina, soția lui Gabi, gătea păstrăvul, iar icrele de păstrăv erau extrem de lăudate. Puse pe pâinea făcută de casă, Nina a cucerit nu doar papilele gustative, dar și inimile iubitorilot de preparate din pește.

S-a făcut cunoscută în 2017, când a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite, iar de atunci încoace, și-a prefecționat măestria în arta culinară.

A inventat zeci de produse, urmând sfatul lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Amestecă, combină, dă-ți drumul la imaginație și vezi ce iese!”.

Preparatele sale au un mare succes. Când vine la Piața Produs în Bistrița Năsăud, preparatele sale se vând…ca pâinea caldă. Păstrăvăria Rin s-a transformat într-un frumos restaurant, de multe ori neîncăpător, oamenii așteptând zeci de minute ca să se elibereze o masă.

Zilele trecute, revista DRIVE, a menționat Păstrăvăria de la Romuli ca unul din cele șase locuri din România unde ”TREBUIE SĂ AJUNGI”. Asta dacă dorești să mănânci ceva bun, cu specific pescăresc.

Alături de restaurante din capitală sau deltă, Păstrăvia Rin de la Romuli e menționată ca fiind locul ce a pus Romuli, comuna de la poalele Munților Rodnei, pe harta turistică.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: