4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Chef Nina Rus și bucatele ei pun Bistrița Năsăud pe harta locurilor de vizitat pentru delicii culinare

Nina Rus a început timid, acum câțiva ani, să gătească păstrăv. S-a perfecționat treptat, ajungând chef și reușind să pregătească preparate inedite. Revista DRIVE a menționat Păstrăvăria Rin ca unul din locurile unde ”merită să mergi” dacă dorești să mănânci ceva deosebit.

În 2013, Gabi Rus punea bazele unei păstrăvării la Romuli. Visul său îndrăzneț vi l-am prezentat în Povestea de Joi.

Nina, soția lui Gabi, gătea păstrăvul, iar icrele de păstrăv erau extrem de lăudate. Puse pe pâinea făcută de casă, Nina a cucerit nu doar papilele gustative, dar și inimile iubitorilot de preparate din pește.

S-a făcut cunoscută în 2017, când a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite, iar de atunci încoace, și-a prefecționat măestria în arta culinară.

A inventat zeci de produse, urmând sfatul lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Amestecă, combină, dă-ți drumul la imaginație și vezi ce iese!”.

Preparatele sale au un mare succes. Când vine la Piața Produs în Bistrița Năsăud, preparatele sale se vând…ca pâinea caldă. Păstrăvăria Rin s-a transformat într-un frumos restaurant, de multe ori neîncăpător, oamenii așteptând zeci de minute ca să se elibereze o masă.

Zilele trecute, revista DRIVE, a menționat Păstrăvăria de la Romuli ca unul din cele șase locuri din România unde ”TREBUIE SĂ AJUNGI”. Asta dacă dorești să mănânci ceva bun, cu specific pescăresc.

Alături de restaurante din capitală sau deltă, Păstrăvia Rin de la Romuli e menționată ca fiind locul ce a pus Romuli, comuna de la poalele Munților Rodnei, pe harta turistică.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.