8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

„Chemarea” pământului: drumul Mihaelei Ivan de la promovarea politicienilor din Mexic la o agenție de marketing digital în orașul natal

După ani buni petrecuți în București, Mihaela Ivan s-a întors acasă cu un gând în minte: să pună în aplicare în orașul său natal, în propria sa agenție de social media și marketing digital, ce a învățat acolo. Câțiva ani s-a „abătut” de la drum și a fost vocea Consiliului Județean, însă de curând visul s-a transformat în ceva palpabil: Agenția de Imagine WolfArt.

Mihaela Ivan a fost mâna dreaptă a președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan doi ani și jumătate după ce a ținut frâiele cancelariei prefectului o perioadă bună. De curând a pus pe picioare Agenția de Imagine WolfArt, unde a adunat cei mai creativi oameni pe care-i cunoaște.

La evenimentul de ieri în care agenția și-a deschis oficial ușile pentru afacerile bistrițene cu un birou situat pe strada Gheorghe Șincai, într-o clădire istorică proaspăt renovată, Mihaela Ivan a mărturisit că acest vis de a avea propria agenție a adus-o practic pe pământ natal, după ce ani buni i-a petrecut în București.

Agenția de Imagine WolfArt este o agenție full-service de Social Media și Marketing Digital. Nouă pe piață, aceasta a câștigat deja încrederea firmelor din județ, mulți dintre colaboratorii săi fiind prezenți ieri la inaugurarea sediului.

Mihaela Ivan a profitat de ocazie și i-a prezentat tablourile artistei Georgiana Rus, într-un inedit vernisaj. Asta pentru că Agenția de Imagine vrea să promoveze nu doar mediul de afaceri, ci și cultura și arta județului.

Puțini știu că Mihaela Ivan, fondatorul companiei, pune pe tavă colaboratorilor și firmelor bistrițene prin Agenția de Imagine Wolf Art tot ceea ce a învățat. Aceasta este specializată în social media, comunicare, marketing digital și branding. Înainte să lucreze în administrația publică, Miahela a lucrat în diverse companii de publicitate din Cluj-Napoc și București, având și o vastă expertiză și în promovarea pe social media pentru politicieni români, dar și din Republica Moldova sau Mexic.

„Agenția WolfArt vine să sprijine domeniul de afaceri bistrițean, pentru că aici există foarte multe business-uri care fac lucruri extraordinare, dar munca lor nu este destul de vizibilă publicului larg. Vizibilitatea și imaginea construite în mod corespunzător duc la dezvoltarea afacerii și ce satisfacție poate să fie mai mare, decât să fii sprijin pentru creșterea unui business. Aceasta este misiunea noastră.

Tot aici, în Poarta Transilvaniei am găsit o echipă extraordinară. Răzvan, Andreas, Vasi, Emi, Iulia, Ariana, fără de care nu aș fi putut să construiesc în mod profesionist această Agenție. Ei sunt creatorii de conținut, tineri nonconformiști, cei alături de care se-ntâmplă magia promovării și transformării unei afaceri într-un brand”, spune Mihaela Ivan.

De la consultanță la promovat evenimente

WolfArt oferă strategii de promovare și consultanță în acest sens, clienții fiind sfătuiți cum să își atingă obiectivele și cum să facă să funcționeze fiecare rotiță. Oferă, de asemenea, și servicii de branding, rebranding și audit de brand, dar și promovare social –media, cu creare de conținut și gestionarea și promovarea imaginii pe rețelele sociale.

Nu lipsesc serviciile de identitate vizuală, artiștii agenției punând la punct filme și ședințe foto de prezentare, dar și identitate grafică. WolfArt organizează și campanii de publicitate online și offline, Guerilla Marketing poate să preia partea de comunicate de presă, influencer marketing și newsletter-uri.

Agenția organizează, promovează și prezintă evenimente, dar organizează și workshop-uri pentru companii. Tot aici vă puteți pune la punct site-ul, cu conținut, întreținere, audit și optimizare SEO și puteți beneficia de creare și întreținere cont Google my Business și Google Ads.

Mai multe despre Wolf Art – Agenția de Imagine puteți afla pe www.wolfart.ro sau la numărul de telefon 0744797878 .

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...