-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Viitoarea jucătoare a Gloriei, Cristina Laslo, a fost desemnată cea mai bună jucătoare româncă

Cristina Laslo a fost desemnată cea mai bună jucătoare româncă de către antrenorii Ligii Naționale, în 2021.

Cristina Laslo s-a născut la Cluj-Napoca și are în palmares mai multe medalii de aur, bronz și două finale jucate în Champions League. Antrenorii au votat-o drept cea mai bună jucătoare româncă, după evoluția în Liga Florilor MOL din sezonul competițional 2020-2021.

Handbalista a fost premiată de Camelia Ene – CEO & Country Chair MOL România și Constantin Din – președintele FRH.

Din sezonul 2022-2023, Cristina Laslo va evolua pe postul său de centru-inter la Gloria Bistrița, sub coordonarea lui Horațiu Pașca, antrenorul principal, care o cunoaște foarte bine pe jucătoarea pe care a mai antrenat-o în trecut.

„Viitoarea jucătoare a Gloriei 2018 a fost desemnată prin vot de către antrenorii din Liga Florilor MOL.

La evenimentul unde s-au decernat trofeele, au participat Camelia Ene – CEO & Country Chair MOL România și Constantin Din – președintele FRH. Acesta i-a oferit Cristinei un trofeu și o diplomă care atestă performanța sa.

Felicitări, Cristina! Ne bucurăm că din noul sezon vei fi jucătoarea Gloriei 2018!”, a transmis CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Foto: FRH

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.