2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Ciceu Giurgești IESE din carantină! CE măsuri impun autoritățile:

Comuna Ciceu Giurgești va ieși din carantină, mâine. Totuși, aceasta rămâne în scenariul ROȘU. CE măsuri impun autoritățile:

În 27 februarie 2021, comuna Ciceu Giurgești intra în carantină, din cauză că incidența cazurilor COVID ajunsese la 10,85/1.000 de locuitori.

Deși incidența a crescut, în prima parte a perioadei de carantinare, cifrele au scăzut odată ce primele persoane depistate pozitiv au fost declarate vindecate.

Prefectul Stelian Dolha explica zilele trecute că există posibilitatea de prelungire a carantinării, cu încă 7 zile, dacă incidența nuscade sub pragul de 6/1.000 de locuitori.

Stelian Dolha: Caratinarea comunei Ciceu Giurgești s-ar putea prelungi cu 7 zile!

Totuși, azi, cifrele arătau bine, așa că autoritățile au decis ridicarea carantinei, dar cu impunerea respectării măsurilor scenariului ROȘU.

Comuna Ciceu Giurgești iese din carantină sâmbătă, 13 martie la ora 6,00, după 14 zile de restricții. În urma constatării scăderii ratei de infectare cu virului Sars-Cov-2, ajungând la 5,44/1000 locuitori, s-a hotărât ridicarea restricțiilor de carantinare pentru cetățeni.

Dar aceasta rămâne în scenariul roșu și se asigură în continuare monitonizarea atentă a comunei de două patrule mixte formate din polițiști și jandarmi. Carantinarea comunei a fost impusă începând cu data de 27.02.2021, după ce rata de infectare a ajuns la 10,85/1000 de locuitori.

Recomandăm respectarea cu strictețe a măsurilor de distanțare fizică și protecție sanitară, pentru revenirea la condiții cât mai aproape de normalitate. Împreună reușim!”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.