22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Cinci persoane de la Leoni infectate cu Coronavirus. Managerii se gândesc la testarea în masă

Instituția Prefectului confirmă faptul că 5 angajați ai Leoni s-au infectat cu Coronavirus. Situație bizară la Leoni, unde un angajat este confirmat oficial cu COVID-19. DSP a negat cazul, după care a revenit cu o confirmare. Instituția Prefectului a confirmat faptul că 5 angajați sunt infectați.

O situație neclară este semnalată în cadrul companiei Leoni, după ce angajații s-au întors la serviciu.

În urmă cu patru zile, un bistrițean, angajat al Leoni, a fost confirmat oficial de către DSP ca fiind infectat cu COVID-19, deși rezultatul venise în data de 15 mai.

„Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud aduce o serie de clarificări în ceea ce privește suspiciunea faptului că un angajat Leoni ar fi confirmat cu Coronavirus. DSP BN confirmă faptul că, în data de 15 mai a.c., un angajat al firmei Leoni a fost confirmat pozitiv la testarea CoVid-19”, transmiteau luni reprezentanții Instituției Prefectului.

Informația a venit la câteva ore bune după ce mai multe surse susțineau că ar fi cel puțin doi angajați ai Leoni infectați, dar reprezentanții Prefecturii au negat acest aspect.

Totuși, surse Bistrițeanul.ro din interiorul companiei spun că ar fi vorba despre patru persoane confirmate pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Conform surselor noastre, după ancheta epidemiologică făcută la Leoni de către o echipă din cadrul DSP BN, managerul companiei ar fi făcut o ședință în care i-a informat pe angajați despre existența a patru persoane infectate cu COVID-19.

Aceleași surse spun că este vorba despre un cuplu soț-soție din Năsăud, un bistrițean din Cociu și o altă persoană din Luduș.

În cele din urmă, deși DSP nu a confirmat existența celor patru cazuri, prefectul Stelian Dolha a precizat într-o emisiune tv că știe de cele 4 cazuri.

Speriați că situația ar putea escalada și duce chiar la un blocaj al firmei, managerii Leoni iau în calcul să își testeze toți angajații pe cheltuială proprie. Vă reamintim faptul că se poate face testare la cerere, costul unui singur test fiind de 290 de lei.

Update:

În raportarea de astăzi, Instituția Prefectului confirmă existența a 5 persoane infectate la Leoni. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...